Mandelmjöl – 125 g, FunCakes

Mandelmjöl – 125 g, FunCakes

SKU 8720512691191 Categories , , , , , ,

kr 69,00

SKU 8720512691191 Categories , , , , , ,
FunCakes mandelmjöl tillverkas av 100 % naturliga, finmalda mandlar, vilket bevarar mandeloljan och smaken. Mandelmjöl kan användas i t.ex. makaroner, mandelkakor, mandelkakor, mandelkakor, mandelmuffins osv.
Innehåll 125g

11 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

FunCakes mandelmjöl tillverkas av 100 % naturliga, finmalda mandlar, vilket bevarar mandeloljan och smaken. Mandelmjöl kan användas i t.ex. makaroner, mandelkakor, mandelkakor, mandelkakor, mandelmuffins osv.
Innehåll 125g

Alternativ

  • Mandelmjöl - extra fint 200 g, Saracino

    Extra finmalet mandelmjöl - utmärkt för bakning. Saracino Almond Flour tillverkas uteslutande av noggrant utvalda, skalade och malda mandlar - och inget annat. Mandelmjölet har låg halt av kolhydrater och lågt glykemiskt index, men är mycket rikt på fibrer och protein, vilket ger en unik och intensiv smak. Kan användas till macarons, marsipan, desserter, makroner, amaretti och mycket mer. Perfekt för vegetarisk, vegansk och glutenintolerant kost. Innehåll: 200 g.
    kr93,00
    0 tillgänglighet
  • Äggvitepulver, 125 g - FunCakes

    Äggvitepulver, från Dutch FunCakes, är den perfekta ersättningen för rå äggvita.
    Förhållande: 10 g äggvitepulver + 60 ml vatten = 2 äggvitor. Använd den färdiga blandningen inom 4 timmar.
    Du kan t.ex. göra en glasyr av 10 g äggvitepulver + 60 ml vatten, 300-500 g florsocker och 1 droppe citronsaft.
    Innehåll: 125 g. Förpackad i en återförslutningsbar behållare.
    kr113,00
    14 tillgänglighet
  • Havrekli, 750 g

    Valsemøllen Havrekli är fiberrikt och har en smak av havre. Havrekli består av fiberrika skaldelar från havrekärnor som ger dina bakverk struktur och en utsökt havresmak. Havrekli i sig har inga bakningsegenskaper, men bidrar till att ge bröd och bullar en god eftersmak av havre och ökar innehållet av viktiga kostfibrer. 750 g påse NyckelhålsmärkningUtan stråförkortare
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr39,00
    19 tillgänglighet
  • Marängpulver - 150 g, FunCakes

    Merinquepulver används till maränger, pavlova, glasyrer och frostings, men kan också vara ett alternativ till äggvita.
    Pulvret är klart att använda, tillsätt bara vatten och socker om du vill.
    Obs: Använd alltid en ren sked.
    Marängsmetod: Förvärm ugnen till 120°C (100°C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka. Spritsa ut marängerna på en bakplåtspappersklädd plåt och torka i ugnen i ca 1,5 timme. Låt den svalna helt i ugnen.
    Innehåll: 150 gram.
    kr100,00
    15 tillgänglighet
  • Glycerin - 120 g FunCakes

    Glycerin är en mångsidig produkt som kan användas till många saker. Det kan hålla din tårta fräschare längre, förbättra konsistensen hos hemmagjord fondant, förhindra kristallisering av socker och förhindra att smörkräm torkar ut.
    TIP:
    - Tillsätt några teskedar glycerin i kaksmeten innan du bakar den för att hålla kakan fräschare längre. Lite glycerin i Royal Icing/äggvit glasyr ger glans och förhindrar att glasyren blir hård och torr. Detta gör det lättare att applicera glasyren. - Undvik kristallisering av socker genom att tillsätta glycerin genom att värma socker och vatten till hög temperatur. Glycerin kan också fungera som en mjukgörare i fudge, tryffel och karamell. - Glycerin kan förhindra att smörkräm torkar ut och bildar en skorpa. Den håller din smörkräm silkeslen och hjälper dig att lägga till strössel eller dekorationer på din tårta. - Det kan förbättra konsistensen och jämnheten hos hemlagad fondant. Det kan också hjälpa till att mjuka upp äldre och styv fondant - tillsätt några droppar och vik det i fondanten tills den är slät.
    Innehåll: 120 gram.
    kr43,00
    6 tillgänglighet
  • Mannagrins - Semolina, 1kg

    Gryn är den innersta och hårdaste delen av vetekärnan. Det används särskilt i bröd, kakor och puddingar - och naturligtvis i gröt. Vetekornet pulveriseras inte till mjöl, utan malningsprocessen stoppas innan det blir mjöl. Väska med 1 kg
    kr68,00
    13 tillgänglighet
  • Citronsyra, 80 g - FunCakes

    Citronsyrapulver används vanligtvis som ett naturligt konserveringsmedel i livsmedel och som ett syrabildande medel i drycker.
    I bakning används den ofta som en ingrediens för att göra royal icing mindre söt, tillsätt bara en nypa citronsyra till 500 gram florsocker och gör royal icing enligt ditt recept.
    Citronsyra används i sura fruktgodis, vingummi, marshmallows och annat godis, där den bidrar till att förstärka fruktsmaken.
    Innehåller: 80 gram.
    kr39,00
    5 tillgänglighet
  • Bakpulver, 80 g - FunCakes

    FunCakes bakpulver innehåller precis rätt blandning av natriumbikarbonat och vinsyra och kan användas som jäsmedel i många recept.
    Använd det som jäsmedel i kak- och tårtrecept för att se till att de inte blir platta.
    Innehåller: 80 gram.
    kr39,00
    5 tillgänglighet
  • Ammoniumbikarbonat, 80 g - FunCakes

    Ammoniumbikarbonat, hjortronsalt, är en tillsats för bakverk där det ger otroligt snabb jäsning och krispighet.
    Deer dextrossalt är särskilt lämpligt för bakverk med korta baktider, t.ex. kakor och kex.
    Innehåll: 80 g.
    kr46,00
    9 tillgänglighet
  • Vetemjöl för tårtor, 1,7 kg

    Valsemøllen Dansk Kage Hvedemel är perfekt för spröda kakor, pajer och fluffiga tårtor. Cake Wheat Flour är tillverkat av danskt vintervete, som har en lägre glutenhalt än vanligt vetemjöl för t.ex. bröd. Valsemøllen Kakmjöl gör dina bakverk extra fluffiga och saftiga och ger dina kakor och pajdegar den rätta sprödheten. 1,7 kg påse danska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr46,00
    46 tillgänglighet
  • Mintgrön tårtdropp, 125 g - Colour Mill

    Vackert tårtdropp i mintgrönt från Colour Mill. Perfekt för att dekorera tårtor eller lägga till fina detaljer i dina skapelser. Med den praktiska klämflaskan har det aldrig varit enklare att skapa en vacker droppeffekt på en tårta! Pressa bara och droppa direkt på tårtan - inget behov av spritspåsar. Cake drip är utformad för att göra det enklare än någonsin att skapa droppande tårtdekorationer. Den är också perfekt för att doppa och droppa över cake pops, jordgubbar, glass, kakor, macarons och mycket mer. Instruktioner: Mikrovågsugn: Ta bort locket och försegla. Värm burken i 20 sekunder och kläm på flaskan för att bryta upp innehållet. Värm i ytterligare 20 sekunder och skaka för att lossa innehållet. Värm i intervaller om 10 sekunder tills innehållet är helt smält. Varning: Överhett inte för att undvika brännskador. Kokande vatten: Lägg flaskan i en kastrull med kokande vatten i 10 minuter. Massera och skaka regelbundet tills innehållet har smält. Varning: Undvik kontakt med kokande vatten. Låt inte vatten komma in i flaskan. Kan värmas upp igen tills innehållet är slut. Förvaras svalt, torrt och skyddat från solljus. Observera att färger som visas på skärmen på din enhet kanske inte helt motsvarar färgen i verkligheten. Innehåll: 125g
    kr108,00
    6 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.