Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Mandelmjöl – 125 g, FunCakes

Pris: kr 70,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

13 i lager

Artikelnr: 8720512691191 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

FunCakes mandelmjöl tillverkas av 100 % naturliga, finmalda mandlar, vilket bevarar mandeloljan och smaken. Mandelmjöl kan användas i t.ex. makaroner, mandelkakor, mandelkakor, mandelkakor, mandelmuffins osv.
Innehåll 125g

Alternativ

  • Mandelmjöl - extra fint 200 g, Saracino

    Extra finmalet mandelmjöl - utmärkt för bakning. Saracino Almond Flour tillverkas uteslutande av noggrant utvalda, skalade och malda mandlar - och inget annat. Mandelmjölet har låg halt av kolhydrater och lågt glykemiskt index, men är mycket rikt på fibrer och protein, vilket ger en unik och intensiv smak. Kan användas till macarons, marsipan, desserter, makroner, amaretti och mycket mer. Perfekt för vegetarisk, vegansk och glutenintolerant kost. Innehåll: 200 g.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:14
  • Havrekli, 750 g

    Valsemøllen Havrekli är fiberrikt och har en smak av havre. Havrekli består av fiberrika skaldelar från havrekärnor som ger dina bakverk struktur och en utsökt havresmak. Havrekli i sig har inga bakningsegenskaper, men bidrar till att ge bröd och bullar en god eftersmak av havre och ökar innehållet av viktiga kostfibrer. 750 g påse NyckelhålsmärkningUtan stråförkortare
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:11
  • Äggvitepulver, 125 g - FunCakes

    Äggvitepulver, från Dutch FunCakes, är den perfekta ersättningen för rå äggvita.
    Förhållande: 10 g äggvitepulver + 60 ml vatten = 2 äggvitor. Använd den färdiga blandningen inom 4 timmar.
    Du kan t.ex. göra en glasyr av 10 g äggvitepulver + 60 ml vatten, 300-500 g florsocker och 1 droppe citronsaft.
    Innehåll: 125 g. Förpackad i en återförslutningsbar behållare.
    Pris: kr114,00
    Tillgänglighet:16
  • Mannagrins - Semolina, 1kg

    Gryn är den innersta och hårdaste delen av vetekärnan. Det används särskilt i bröd, kakor och puddingar - och naturligtvis i gröt. Vetekornet pulveriseras inte till mjöl, utan malningsprocessen stoppas innan det blir mjöl. Väska med 1 kg
    Pris: kr68,00
    Tillgänglighet:24
  • Økologisk Boghvedemel - DAVA, 300g

    Denne økologiske mel lavet på boghvede er rig på kostfibre og er en kilde til protein. Melet er god til bagning af boller, brød, pandekager, småkager, kiks og knækbrød. Opskrift på Boghvedebrød - 2 stk. Dette skal du bruge til bunden: 300 g DAVA boghvedemel 500 g Hvedemel 1 spsk. Salt 200 g Knækkede boghvedekerner, kogte 1 dl Honning 2 spsk. Rapsolie 7 dl Lunkent vand 50 g Gær Sådan gør du: Opløs gær i vandet sammen med rapsolie og honning. Bland boghvedekerner, salt, boghvedemel og hvedemel i væsken og ælt det sammen i ca. 10 minutter i en røremaskine. Slå dejen ned og form to runde brød. Tilføj eventuelt mere boghvedemel, hvis dejen er for våd. Kom brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene hæve i en time, indtil de er hævet til dobbelt størrelse. Tænd ovnen på 200°C. Drys med lidt boghvedemel. Bag brødene i ovnen i ca. 30 minutter. Brødene skal have en let brun, sprød skorpe, inden de tages ud. Lad brødene køle helt ned, inden de skæres. Pose med 300g
    Pris: kr50,00
    Tillgänglighet:30
  • Økologisk Quinoamel- DAVA, 300g

    Denne økologiske mel lavet på Quinoa er rig på kostfibre, er en kilde til protein og er glutenfri. Melet er god til bagning af boller, brød, pandekager, småkager og vafler. Opskrift på Ingefærkiks - ca. 30 stk. Dette skal du bruge: 140 g DAVA quinoamel 100 g Mandelmel 100 g Kokosmel 1 tsk. Kardemomme 2 tsk. Tørret ingefær 1 tsk. Bagepulver 0,5 tsk. Salt 1 tsk. Vaniljesukker 125 g Kokosolie 3 spsk. Ahornsirup Sådan gør du: Opløs gær i vandet sammen med rapsolie og honning. Bland boghvedekerner, salt, boghvedemel og hvedemel i væsken og ælt det sammen i ca. 10 minutter i en røremaskine. Slå dejen ned og form to runde brød. Tilføj eventuelt mere boghvedemel, hvis dejen er for våd. Kom brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene hæve i en time, indtil de er hævet til dobbelt størrelse. Tænd ovnen på 200°C. Drys med lidt boghvedemel. Bag brødene i ovnen i ca. 30 minutter. Brødene skal have en let brun, sprød skorpe, inden de tages ud. Lad brødene køle helt ned, inden de skæres. Pose med 300g
    Pris: kr56,00
    Tillgänglighet:30
  • Vetekli - ekologiskt, 500g

    Valsemøllen Organic Wheat Bran har ett högt fiberinnehåll, vilket ger brödet extra fibrer och en fin smula. Ekologiskt vetekli ger brödet extra fibrer och en fin smula. Vetekli är ett fiberrikt skal från vetekärnorna som ger massor av kostfibrer och en god smak till bakverk. Det är inte möjligt att baka enbart med vetekli, eftersom det inte har någon bakförmåga. Använd vetekli i stället när du vill ha mer fibrer i dina bakverk. Fibrerna ger en bättre mättnad som håller i sig. 500 g påse
    Pris: kr34,00
    Tillgänglighet:20
  • Kornmjöl - Aurion, 1kg

    Aurions kornmjöl är stenmalet av korn som odlas av danska biodynamiska bönder. Korn är en bra smaksättare och ger mycket tyngd till bröd och bullar. Innehåll: 1 kg. OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Vetemjöl för tårtor, 1,7 kg

    Valsemøllen Dansk Kage Hvedemel är perfekt för spröda kakor, pajer och fluffiga tårtor. Cake Wheat Flour är tillverkat av danskt vintervete, som har en lägre glutenhalt än vanligt vetemjöl för t.ex. bröd. Valsemøllen Kakmjöl gör dina bakverk extra fluffiga och saftiga och ger dina kakor och pajdegar den rätta sprödheten. 1,7 kg påse danska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:27
  • Rismjöl, 1,5 kg

    Rismjöl används ofta i jäskorgar för att förhindra att degen fastnar. Detta mjöl är gjort av ris och innehåller inte gluten och är därför också ett bra alternativ till vanligt vetemjöl för personer med glutenintolerans. Kan också användas som förtjockningsmedel i recept som ska kylas eftersom det hindrar vätska från att separera. Innehåller 1 500 g    
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:27
  • Økologisk Ingrid Ærtemel - DAVA, 300g

    Denne mel økologiske mel produceret af Ingrid ærter er rig på protein og har et højt indhold af kostfibre. Den kan nemt tilføjes til boller eller andet bagværk og kan være en nem måde at tilføje mere protein eller flere kostfibre. Melet er velegnet til brug i plantefars til de kødfrie dag eller som panering til f.eks. frikadeller. Derudover kan man også bruge det til at lave Socca Pizza, find opskriften nedenfor. Opskrift på Glutenfri Socca Pizza - 1 stk. Dette skal du bruge til bunden: 140g DAVA Ingrid Ærtemel 2 spsk. Rapsolie 0,5 tsk. Salt Vand Til fyldet: Almindelig eller vegansk feta Oliven Artiskokhjerter Soltørrede tomater Frisk Basilikum Sådan gør du: Opvarm ovnen til 220°C. Kom ærtemel, rapsolie og salt i en skål. Tilsæt langsomt koldt vand under omrøring, indtil dejen har den rette konsistens. Dejen skal være fast, men stadig blød nok til at forme med hænderne. Opvarm en pande, som kan komme i ovnen med en smule olie. Kom dejen på panden og fordel den, så den dækker hele panden. Lad dejen stege til, at den har sat sig og taget en smule farve i bunden - pas på, at den ikke brænder på. Sæt panden i ovnen og bag den gylden og sprød i ca. 10 minutter. Kom nu dit fyld på. Tip: Socca kan også spises som fladbrød uden fyld, f.eks. sammen med en god dip. Pose med 300g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:30
  • Økologisk Anicia Linsemel - DAVA, 300g

    Denne økologiske mel lavet på Anicia linser er rig på kostfibre og protein og er glutenfri. Melet er god til bagning af brød, pandekager, kage og tærtedej. Opskrift på madpandekager -  til ca. 4 personer. Dette skal du bruge til dejen: 200g DAVA Anicia linsemel 4 dl Vand 2 spsk. Kokosolie, smeltet Salt Forslag til fyld: 100 g Ærter 2 Avocadoer 2 spsk. Citronsaft Salt og peber Krydderurter efter eget ønske Sådan gør du: Bland Anicia linsemel, vand og smeltet kokosolie sammen med en stavblender. Smag til med en smule salt. Bag pandelagerne let gyldne på begge sider på en slip-let pande. Blanchér nu ærterne i letsaltet vand i et minut. Sigt vandet fra og hæld ærterne i en skål. Bland avocado or ærter sammen til en grov kompot med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server nu dine lækre madpandekager. Pose med 300g
    Pris: kr50,00
    Tillgänglighet:30
 
 

Andra köpte också

  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:97
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:21
  • Solrosfrön, 500g

    I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön. Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader. För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg. 500 g påse
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:65
  • 5-kornsblandning, 1.000g

    5-kornsmixen är en blandning av rågkärnor, knäckta vetekärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Blandningen lämpar sig för bakning av grova bullar och om du vill att kärnorna ska vara saftiga och mjuka kan du blötlägga blandningen i vatten över natten eller koka dem kort. Stor påse med 1 kg
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:6
  • Speltmjöl Fullkornsmjöl, 1 kg

    Med stenmalet Valsemøllen Speltmjöl Fullkorn får du både god smak och kostfiber som ger dina bakverk struktur och en vacker gyllene färg. Speltmjöl är en gammal vetesort som har blivit populär i det danska köket på grund av sin goda smak. Det ger välsmakande bakverk. Dinkelmjöl är 100 % fullkorn och rikt på B-vitaminer, järn och protein. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:35
  • Torrjäst - Rödjäst, Saf-Instant 125g

    Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 125 g som ska förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:87
  • Skurna rågkärnor, 1 kg

    Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn. Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:74
  • Manitoba vetemjöl, 1,7 kg

    Starkt vetemjöl med en unik bakförmåga som ger luftigt bröd med en krispig skorpa. Proteinhalt: 12,5 %. Du får ett kraftfullt vetemjöl med hög glutenhalt som gör degen smidigare och mer elastisk, så du får ett extra fluffigt bröd med en krispig skorpa - precis som när proffs bakar. Väska med 1,7 kg. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:56
  • Pulverfärg Professional Mint Xmas Green - 4 g, Squires Kitchen

    100 % ätbar mintgrön pulverfärg från Squires Kitchen Professional. En extra stark kvalitetsfärg som ger din dekoration ett fantastiskt utseende. Extra koncentrerad färg = du använder mindre jämfört med QFC-serien. Pulverfärgen kan till exempel blandas i smält vit choklad, men kan också användas som dekorationsdamm - pulverfärgen penslas direkt på dekorationen med en fin borste. Eller gör din egen ätbara färg - tillsätt bara lite alkohol till pulvret. De vackra pulverfärgerna från Squires Kitchen finns i en bred färgpalett, så att du alltid kan hitta just den färg du behöver. Pulverfärgerna från Squires Kitchen kan också användas för marsipan, fondant etc. - men här rekommenderar vi pastafärger.   Alla ingredienser och tillsatser uppfyller EU:s stränga krav på livsmedelssäkerhet. Allergener: kan innehålla spår av nötter. Glutenfri, glycerinfri och lämplig för vegetarianer. Innehåll: 4 gram.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:9
  • Sugarflair Colourflex Pastelltoner, vit - 15 ml utan E171

    Superkoncentrerad Colour Flex oljebaserad pastafärg från Sugarflair, speciellt framtagen för användning i smörkräm, fondant, vit choklad och andra oljiga produkter - kan även användas till t.ex. ganache, schweizisk maräng, grädde, kakdeg m.m. Färgen kommer i en smart liten flaska som gör det superenkelt att dosera rätt mängd färg - utan att spilla en massa. Hur man använder färgen: Skaka väl före användning. Tillsätt lite i taget för att uppnå önskad nyans - tänk på att färgen utvecklas med tiden. Låt stå i 1-2 timmar medan färgen utvecklas Max. Rekommenderad dos: 1 g per kg. Färg: Vit Innehåll: 15 ml
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:3
  • Bakbälte/Baking Belts 81x7 cm, PME

    Baka den perfekta kakan med PME Level Baking Belts! Banden säkrar en jämn värmefördelning på grund av deras flera lager speciellt utvalda material. Och de kommer att hjälpa dig med att baka lika kakor, bakelser och tårtor utan stora sprickor, och även bidra till att baka en fuktigare kaka. Viktigt är, att du väljer ett bälte som har rätt höjd och längd till din långpanna eller springform.
     
    Se hela vårt urval HÄR.
     
    Instruktioner:
    Välj ett bakbälte som har rätt höjd och längd till din långpanna. Blöt igenom bältet i kallt vatten. Får inte vridas ur. Ställ in bältet så att det passar din långpanna, och sätt fast den med låsanordningarna. Häll smeten i långpannan och baka efter behov.
     
    Försiktig: Använd inte vid temperaturer över 180 ° C. Kontrollera att Bakbälten inte är i direkt kontakt med värmeelement, gaslågor eller unens sidor. Förvara Bakbälten torra och inte i direkt solljus. Det får inte skäras i bälten.
     
    Observera vänligen att de skall mättas med vatten före användning.
     
    Vägledning på förpackningen - på engelska, spanska, tyska, franska och holländska.
     
    Bälten är ugnssäkra och kan användas om och om igen.
     
    Storlek: 81 x 7 cm hög.
     
    Innehåll: 1 st.

    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.