En oemotståndlig lätt choklad av utsökt kvalitet från Valrhona.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
Smak: Noter av rostade hasselnötter.
KOMBINERAR MED: Päron, plommon, äpple, nötter, vanilj, kaffe och salt.
Valrhona – choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem 🙂
Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, hasselnötter 13,6 %, kakaobönor, skummjölkspulver, emulgeringsmedel(sojalecitin), naturligt vaniljextrakt.För allergener se ingredienser i fet stil. Kan innehålla spår av gluten.
Näringsinformation
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
2478/596
Fett
44 g
Varav mättade fettsyror
22 g
Kolhydrater
40 g
Varav sockerarter
39 g
Protein
9,3 g
Salt
0,25 g
Ytterligare information
Vikt
0,2 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Ivoire 35% är en vit choklad med fylliga vaniljtoner, naturligtvis bara med riktig vanilj. Perfekt som texturbärare i efterrätter och som fyllning i fyllda chokladbitar.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass och fyllda chokladbitar.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Jivara Lactée 40% är en mjölkchoklad med en viss bitterhet som passar bra till desserter, kakor och fyllda chokladbitar.
Denna Grand Cru har en uttalad chokladsmak med krämiga smaker av vanilj och malt, som kommer från Forastero som odlas i Ecuador.
Särskilt lämplig för desserter, kakor, mousse och fyllda chokladbitar.
Smak: Krämig kakao.
INFO: När Valrhona firade 30 år som ledare inom mörk choklad presenterade de en mjölkchoklad med starka kakaonoter. Jivara var resultatet.
KOMBINERAR MED: Röda och gula frukter, nötter och pralin, tonkabönor, fruktteer, saltad karamell, basilika, vallmofrön.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Lyxchoklad från Venezuela med en härlig smak av lakrits, kastanj och russin. Måste prova om du gillar mörk choklad!
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
Smak: Varma toner av lakrits, kastanj och russin.
INFO: Venezuela har flera olika kakaosorter och Valrhona har länge arbetat för att bevara dem. Bland annat köpte de 1992 plantagen El Pedregal för att enbart odla Porcelana-kakao. Ordet Araguani kommer från det inhemska namnet på Venezuelas nationella gulbladiga träd, Araguaney, och från den inhemska Guarani-stammen.
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har låtit konditorn packa om dem professionellt.
Feves Waina 35% är både ekologiskt och Fairtrade-märkt.
En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
Ivoire 35% är en vit choklad med fylliga vaniljtoner, naturligtvis bara med riktig vanilj. Perfekt som texturbärare i efterrätter och som fyllning i fyllda chokladbitar.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass och fyllda chokladbitar.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Dulcey 35% är en vit choklad med en unik färg och sammetslen konsistens. Smaken är intensiv, med inslag av kex. Chokladen passar bäst ihop med karamell, kaffe, hasselnötter och gula frukter - perfekt för efterrätter och fyllda frestelser.
Särskilt lämplig för desserter och fyllda chokladkakor.
Smak: Rostat smak och salt krasse.
INFO: Blond choklad med en unik färg, sammetslen konsistens och en krämig maltsmak. Inte särskilt chokladig, mjölkig eller för söt, utan snarare spännande intensiva noter av kex och en antydan till salt i eftersmaken.
KOMBINERAR MED: Karamell, kaffe, hasselnötter, gula frukter med låg syrahalt som mango, banan och aprikos.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Ivoire 35% är en vit choklad med rika vaniljtoner, naturligtvis endast med äkta vanilj. Perfekt som konsistensgivare i desserter och som fyllning i fylld choklad.
Perfekt för desserter, mousse, glass och fyllda chokladpraliner.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
En spännande ekologisk och Fairtrade Grand Cru-choklad gjord på kakaobönor från Peru och Dominikanska republiken.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
Smakprofil: Harmonisk choklad som omedelbart avslöjar kakaons kraftfulla aromer innan noterna utvecklas till mogen frukt.
INFO: Ekologiskt och Fairtrade.
KOMBINERAR MED: citrusfrukter, röda frukter och bär, kaffe och salt.
ORIGIN: blandning, Peru och Dominikanska republiken.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
Om varan inte finns i lager är den förväntade leveranstiden 5-10 arbetsdagar.
Smakprofil: Syra och röda bär.
INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
Lyxig choklad från Venezuela med härliga smaker av lakrits, kastanj och russin. Ett måste att prova om du gillar mörk choklad!
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
Smak: Varma toner av lakrits, kastanj och russin.
INFO: Venezuela har flera olika kakaosorter och Valrhona har länge arbetat för att bevara dem. Bland annat köpte de 1992 plantagen El Pedregal för att enbart odla Porcelana-kakao. Ordet Araguani kommer från det inhemska namnet på Venezuelas nationella gulbladiga träd, Araguaney, och från den inhemska Guarani-stammen.
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
Abinao 85 % är en extra mörk choklad gjord på kakaobönor från Afrika och Latinamerika.
Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
Smak: Koncentrerad kakaosmak, elegant bitterhet och lång eftersmak.
KOMBINERAR MED: Saltade nötter, choklad med god syra (t.ex. Manjari).
URSPRUNG:Afrika och Latinamerika.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.