Tipo 00 Vetemjöl – 15kg, Frumenta

Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Tipo 00 Vetemjöl – 15kg, Frumenta

Paketet består av 3 påsar om 5 kg.

Frumenta Farina Tipo 00 är ett bra italienskt vetemjöl som kan användas till alla typer av vetebröd och pasta. Den har god vattenabsorption, vilket gör att du kan göra äkta italienskt bröd med stora hål och en läcker krispig skorpa.

Vis mere

36 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Paketet består av 3 påsar om 5 kg.

Frumenta Farina Tipo 00 är ett bra italienskt vetemjöl som kan användas till alla typer av vetebröd och pasta. Den har god vattenabsorption, vilket gör att du kan göra äkta italienskt bröd med stora hål och en läcker krispig skorpa.

Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt.

3 påsar med 5 kg vardera = totalt 15 kg.

Styrka: W200

Grandi Molini Italiani – Frumenta – Farina – Vetemjöl typ 00

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Tipo 00 Vetemjöl - 5kg, Frumenta

    Frumenta Farina Tipo 00 är ett bra italienskt vetemjöl som kan användas till alla typer av vetebröd och pasta. Den har god vattenabsorption, vilket gör att du kan göra äkta italienskt bröd med stora hål och en läcker krispig skorpa. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Väska med 5kg. Styrka: W200 Grandi Molini Italiani - Frumenta - Farina - Vetemjöl typ 00
    Pris: kr170,00
    Tillgänglighet:108
  • Tipo 00 Vetemjöl, 1,7 kg

    Tipo 00 är vete som malts fint enligt italiensk tradition, vilket ger dig det bästa mjölet för saftigt bröd med en krispig skorpa och gott om tuggmotstånd. Mjölets höga glutenhalt och fina malning ökar mjölets förmåga att absorbera vatten, vilket ger en elastisk deg. Det ger ditt bröd ett segt smul och den krispigaste skorpan. 1,7 kg påse Utan stråförkortare
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:20
  • Manitoba Wheat Flour - 15kg, Frumenta (Original)

    Paket med 3 påsar om 5 kg Frumenta Manitoba vetemjöl är det enda originalet: Vete som odlas och skördas i Kanada, rullas sedan i Italien och mals till Tipo 00. Med en proteinhalt på 14 % är detta mjöl bland världens bästa för brödbakning. Särskilt italienskt bröd och pizza. Ger stor volym till ditt bröd. Det höga proteininnehållet gör också att degen är lätt att arbeta med. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Vi skickar 3 påsar på 5 kg vardera. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
    Pris: kr555,00
    Tillgänglighet:1
  • Vetemjöl från Manitoba - 5 kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba vetemjöl är det enda originalet: Vete som odlas och skördas i Kanada och Nordamerika, sedan valsas i Italien och mals till Tipo 00. Med en proteinhalt på 14 % är detta mjöl bland världens bästa för brödbakning. Särskilt italienskt bröd och pizza. Ger stor volym till ditt bröd. Det höga proteininnehållet gör också att degen är lätt att arbeta med. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Frumenta Manitoba 00 är ett mycket starkt mjöl som kan användas särskilt till bröd som har förvarats i kylen under en längre tid. Även mycket lämplig för tillverkning av Biga (fördeg). Väska med 5kg. Styrka: W400 TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
    Pris: kr201,00
    Tillgänglighet:178
  • Vitt vetemjöl, 1kg

    Det kännetecknas av att det är vackert, ljust i färgen som vanligt vetemjöl, men rikt på vitaminer, mineraler och kostfiber som ett fullkornsmjöl, eftersom alla skaldelar behålls genom en speciellt utvecklad malningsteknik. Påse med 1 kg
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:34
  • Ølands vetemjöl, 1 kg

    Ölandsvete är ett gammalt nordiskt sädesslag med en särpräglad smak. Perfekt för rustika bakverk. Valsemøllen Dansk Ølandshvedshvedemmel är stenmalt och bidrar till ett gott och fuktigt resultat. Det färdiga brödet får en mörkare färg och en något söt smak. Denna typ av mjöl innehåller mycket protein och gluten, vilket gör att du får en smidig och fuktig deg. Väska med 1 kg Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:0
  • Röd Caputo Cuoco - 1 kg

    Red Caputo är allmänt erkänt som världens bästa mjöl för långkornsdegar - inklusive pizza och foccacia. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska napolitanska italienska pizzor. Mjölet kallas formellt för Tipo 00. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Farina di Grano tenero Tipo "00". Teknisk info: Protein 13,0% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 300/320
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:15
  • Ølands vetemjöl - Aurion, 1,5kg

    Ölandsvetemjöl är ett gammalt nordiskt spannmålsämne som liknar spelt. Ditt bröd får en distinkt, lätt söt smak och degen är smidig och lätt att arbeta med. Kan användas i alla vetebakelser. Proteininnehåll på ca 11 %. Mycket lämpligt för bröd där du vill ha en fuktig smula och en något mörkare färg än vanligt vetemjöl. Stor påse med 1,5 kg OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr89,00
    Tillgänglighet:0
  • Blue Caputo Pizzamjöl - 5kg

    Blue Caputo anses av de flesta vara världens bästa pizzamjöl för napolitanska pizzor. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och mer än 80 % av alla pizzerior i Neapel använder idag endast Caputo Blue. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska italienska pizzor. Mjölet kallas formellt för Tipo 00. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. KOM IHÅG: Med durummjöl kan du "öppna" degen till dina napolitanska pizzor mycket bättre. Häll helt enkelt ett tunt lager på bänkskivan innan du börjar forma din pizza. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Teknisk info: Protein 12,50% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 260/270
    Pris: kr154,00
    Tillgänglighet:143
  • Manitoba vetemjöl, 1,7 kg

    Starkt vetemjöl med en unik bakförmåga som ger luftigt bröd med en krispig skorpa. Proteinhalt: 12,5 %. Du får ett kraftfullt vetemjöl med hög glutenhalt som gör degen smidigare och mer elastisk, så du får ett extra fluffigt bröd med en krispig skorpa - precis som när proffs bakar. Väska med 1,7 kg. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:28
  • Caputo Sample Pack - 3x5kg

    Sampak med 3 av de populära Caputo-mjölerna - 5 kg av varje, totalt 15 kg. Förpackningen innehåller: 5 kg Caputo Pizzeria - "den blå" som är gjord för napolitanska pizzor 5 kg Caputo Cuoco/Saccorosso - "den röda" som är bra för långbak 5 kg Caputo Manitoba Oro - med 14% protein
    Pris: kr509,00
    Tillgänglighet:1
  • Manitoba vetemjöl - ekologiskt, 1 kg

    Valsemøllen ØKO Manitoba Wheat Flour är ett kraftfullt vetemjöl som är perfekt för läckra bullar med krispig skorpa. Manitoba är ett kraftfullt vetemjöl med unika bakegenskaper. Mjölet har en hög glutenhalt, vilket gör degen smidigare och mer elastisk och ger dig ett extra fluffigt bröd med en krispig skorpa. Spannmålen till Valsemøllens ØKO-serie odlas med ekologiska metoder, så att du kan baka läckra ekologiska bröd och bakverk med massor av god smak och hög kvalitet. Väska med 1 kg Ekologiskt mjöl
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr43,00
    Tillgänglighet:19
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.