Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Caputo Aria – 5 kg

Pris: kr 234,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

13 i lager

Artikelnr: 8014601054203 Kategorier: ,

Beskrivning

Aria är ett av de nyaste mjölsorterna från Caputo. Den är gjord av korn som bearbetats med surdeg, vilket är perfekt för att göra välsmakande pan- och pinsa-pizzor. Detta garanterar en deg med hög vattenhalt som är lätt, spröd och enkel att hantera. Mjölet är också perfekt för focaccia. Caputo har tillverkat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med hög proteinhalt är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk, t.ex. vetesyra eller fruktsyra/citronsaft. Farina dei professionisti Tipo “0”. Teknisk info: Protein 11% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 200/220

Alternativ

  • Criscito Surdegspulver - Caputo, 1 kg

    Upplev den autentiska smaken av italiensk bakning med Caputo Criscito surdegspulver från den ursprungliga surdegsstammen. Detta unika surdegspulver är skapat för både nybörjare och erfarna bagare som vill ta sin bakning till nästa nivå. Det är lätt att använda, har lång hållbarhet och ger dig alla fördelarna med surdeg - utan besväret med att hålla en surdeg vid liv.Autentisk italiensk smak: Ger den distinkta surdegssmaken och djupet till ditt bröd. Tillsätt jäst eller andra jäsmedel. Lätt att använda: Tillsätt surdegspulvret till mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Perfekt textur: Ger dina bakverk en vacker skorpa och ett utsökt smul. Mångsidig användning: Perfekt för bröd, pizza, bullar och mycket mer. Rekommenderad dosering: 30 - 50 gram per kg mjöl.    
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:13
  • Semola Durummel - Caputo, 1 kg

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Med detta durummjöl kan du "öppna" degen till dina napolitanska pizzor mycket bättre. Häll helt enkelt ett tunt lager på bänkskivan innan du börjar forma din pizza. Det hjälper också till att förhindra att pizzan fastnar på bakplåten eller pizzaskalet. Bra durummjöl som är perfekt för färsk pasta, bröd och pizzadeg. Glöm inte ditt pizzamjöl från Caputo, du hittar det här. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924 och mer än 80% av alla pizzerior i Neapel använder idag uteslutande Caputo-mjöl. Förvaring: Torrt och svalt.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Rismjöl, 1,5 kg

    Rismjöl används ofta i jäsningskorgar för att förhindra att degen fastnar. Det här mjölet är tillverkat av ris och innehåller inget gluten och är därför ett bra alternativ till vanligt vetemjöl för personer med glutenintolerans. Kan också användas som förtjockningsmedel i recept som måste kylas, eftersom det förhindrar att vätska separeras. Innehåller 1.500g    
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:19
  • Blue Caputo Pizzamjöl - 5kg

    Blue Caputo anses av de flesta vara världens bästa pizzamjöl för napolitanska pizzor. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och mer än 80 % av alla pizzerior i Neapel använder idag endast Caputo Blue. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska italienska pizzor. Mjölet kallas formellt för Tipo 00. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. KOM IHÅG: Med durummjöl kan du "öppna" degen till dina napolitanska pizzor mycket bättre. Häll helt enkelt ett tunt lager på bänkskivan innan du börjar forma din pizza. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Teknisk info: Protein 12,50% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 260/270
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:183
  • Caputo Manitoba Oro - 5kg

    Manitoba Oro eller Manitoba Gold från Caputo - är ett mjöl med en mycket hög proteinhalt (14 %) och en mycket god glutenkvalitet som tillåter en hög vattenhalt. Kallas även Elefantmjöl på danska på grund av sin höga hållfasthet. Mjölet mals som Tipo 0 och den speciella malningsprocessen gör att mjölet kan absorbera mycket vätska och öka hydreringen, vilket ger det stor elasticitet och töjbarhet. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel, Italien sedan 1924.TIPS: Om du använder mjöl med hög proteinhalt är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - t.ex. vetesyra eller fruktsyra/citronsaft. Farina forte Golden Maitoba Tipo "0". Manitoba Gold. Teknisk info: Protein 14% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 370/390
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:109
  • Caputo Sample Pack - 3x5kg

    Sampak med 3 av Caputos populära mjölsorter - 5 kg av varje, totalt 15 kg. Paketet innehåller: 5kg Caputo Pizzeria - "den blå" skapad för napolitanska pizzor 5kg Caputo Cuoco/Saccorosso - "den röda" som är bra för långsiktig uppgång. 5kg Caputo Manitoba Oro - med 14% protein
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:1
  • Lievito torrjäst - Caputo, 500g

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Till din napolitanska pizza behöver du naturligtvis också jäst. Denna smarta torrjäst från Caputo kännetecknas av sin höga jäsbarhet och är särskilt lämplig för pizzabakning. Den är ungefär tre gånger så stark som färsk jäst och har en förlängd hållbarhetstid på flera månader efter öppnandet. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl. Se även vår 100g-version härDosering: För 500g pizzamjöl 4 timmars restid - 3 tsk. 8 timmars jästid - 2 tsk. 12 timmars jästid - 1 tsk. Förvaring: Torrt och svalt - rekommenderas i kylskåp efter öppnandet (0-10 C°)
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:19
  • Lievito torrjäst - Caputo, 100g

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Till din napolitanska pizza behöver du naturligtvis också jäst. Denna smarta torrjäst från Caputo kännetecknas av sin höga jäsbarhet och är särskilt lämplig för pizzabakning. Den är ungefär tre gånger så stark som färsk jäst och har en förlängd hållbarhetstid på flera månader efter öppnandet. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl. Dosering: För 500 g pizzamjöl 4 timmars jäsningstid - 3 tsk. 8 timmars jäsningstid - 2 tsk. 12 timmars jäsningstid - 1 tsk. Förvaring: Torrt och svalt - rekommenderas i kylskåp efter öppnandet (0-10 C°)
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:32
  • Helt korn - Aurion, 5 kg

    Korn är ett av de äldsta sädesslagen och det näst mest odlade sädesslaget i Danmark, och är världens fjärde viktigaste sädesslag efter majs, vete och ris. Hela korngryn för blötläggning eller malning i en spannmålskvarn. Innehåll: 5 kg. OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr273,00
    Tillgänglighet:0
  • Caputo Nuvola Purple - 5kg

    5 kg Nuvola Caputo - även kallad "den lila" - är avsedd för degar med hög vattenhalt. Mjölet är malet som Tipo 0 och den speciella malningen gör att mjölet absorberar mycket vätska och därmed ökar hydratiseringen.. En hög vätskehalt innebär att en pizza till exempel har en skorpa med mycket luft. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska napolitanska italienska pizzor. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Farina dei professionisti Tipo "0". Levereras i 5 påsar om 1 kg. Teknisk information: Protein 12,5 %. Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 270/290
    Pris: kr218,00
    Tillgänglighet:9
  • Röd Caputo Cuoco - 1 kg

    Red Caputo är allmänt erkänt som världens bästa mjöl för långkornsdegar - inklusive pizza och foccacia. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska napolitanska italienska pizzor. Mjölet kallas formellt för Tipo 00. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Farina di Grano tenero Tipo "00". Teknisk info: Protein 13,0% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 300/320
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
 
 

Andra köpte också

  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Påse med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:40
  • Pizzarist - Ø30cm, Schneider

    Med den här perforerade pizzaplattan kan du enkelt flytta din pizza från bordet till ugnen och tillbaka igen. Pizzabottnens nätdesign gör det också lättare att göra botten knaprig. Den är tillverkad av aluminium och tål inte diskmaskin. Klarar temperaturer upp till 260 °C. Storlek: Ø30cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:132
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:940
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:12
  • Skurna rågkärnor, 1 kg

    Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn. Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:111
  • Papperskonfektformar runda - 180 st. Guld, Decora

    Fina papperskapslar för konfekt/choklad som används för att lägga konfekten/chokladen i efter gjutning.
    Varje förpackning innehåller 180 stycken i färgen guld.
    Formarna är perfekta för choklad, praliner, godis och mycket mer - det finns inga gränser.
    Ugnssäker upp till 220 °C.
    De runda formerna mäter ca. Ø 2,7 x h 1,7 cm
    Observera att det är helt normalt att vissa formar behöver "justeras" lite innan de används.
    Material: papper
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:45
  • 5-kornsblandning, 1.000g

    5-kornsmixen är en blandning av rågkärnor, knäckta vetekärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Blandningen lämpar sig för bakning av grova bullar och om du vill att kärnorna ska vara saftiga och mjuka kan du blötlägga blandningen i vatten över natten eller koka dem kort. Stor påse med 1 kg
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:39
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.