Mel

Siktning av mjöl

Siktning av mjöl

Siktmjöl är en blandning av malet vete- och rågmjöl, men där de grövsta delarna av skalet, som kli och groddar, har siktats bort. Det innebär att mjölet blir lättare och finare än fullkornsmjöl, men utan att förlora den karaktäristiska smaken och de goda näringsämnena från rågen. Genom att sikta mjölet får man också ett mjöl som är lätt att baka med och som ger ett fint och jämnt resultat. Jämfört med vetemjöl får du en luftigare bakprodukt med mer struktur.

Produkter

Siktmjöl är en blandning av vete- och rågmjöl som har...

kr 29,00

26 i lager

Valsemøllen siktat speltmjöl är stenmalda speltkärnor där de grova skaldelarna...

kr 43,00

30 i lager

Rågmjöl av allra bästa biodynamiska danska kvalitet. Målad på en...

kr 69,00

Spelt är en av de äldsta spannmålssorterna som säljs i...

kr 93,00

Spelt är en av de äldsta spannmålssorterna som säljs i...

kr 324,00

Rågmjöl av allra bästa biodynamiska danska kvalitet. Målad på en...

kr 231,00

Tilbud
Siktmjöl av siktad råg och siktat vete på spannmål som...

Original price was: kr 216,00.Current price is: kr 139,00.

Grynmjöl består av rensade och malda rågkärnor. Vid malningen avlägsnas...

kr 432,00

FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.
product category