Beskrivning
Tillverkad med den finaste kakaon från chokladens vagga i Latinamerika.
I dag är Ecuador en het plats för spännande kakaosorter och smaker. Ecuadors bönder investerar kraftigt i nya tekniker för odling, jäsning och torkning, vilket resulterar i kakaobönor med fantastiska sensoriska egenskaper.
Denna mörka choklad smakar mycket rund och ger dig en intensiv kakaosmak med djupa rostade toner, massor av fruktiga och syrliga toner. Toner av rom, whisky och tobak ger denna choklad en mycket avslappnande, rund och balanserad karaktär.
Ecuador är också bra för många smakkombinationer: exotiska frukter, sura frukter, kaffe och vinäger är bara några av möjligheterna.
Denna mörka choklad är utmärkt att njuta av i sig själv, men kan också användas i en mängd olika tillämpningar, från ganache till mousse, cremeux och såser. Passar också bra för fyllda chokladkakor.
Stor väska med 2,5 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.