Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Modelleringschoklad – Mjölkchoklad, 150g

Pris: kr 125,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Beskrivning

Modelleringschoklad från Squires Kitchen tillverkad av belgisk choklad av hög kvalitet och glukos.
Chokladen kan blandas med marsipan eller fondant (50:50) – perfekt för en extra god tårtbeläggning.
Även utmärkt för att modellera blommor och former, t.ex. med hjälp av utskärare. Innehållet av kakaosmör gör massan smidig och lätt att arbeta med.
Hur man använder Cocoform Modelling Chocolate från Squires Kitchen:
1. Ta en liten del av chokladen och knåda den med fingrarna tills den är slät. Massan kan vara mycket hård, vilket är helt normalt.
2. Allt synligt kakaosmör försvinner när du knådar massan.
3. Blanda inte för mycket, eftersom blandningen smälter och blir för mjuk.
4. Produkten är nu redo att formas, rullas, skäras eller vad du nu behöver den till.
Innehåll: 150 gram modelleringschoklad.

Alternativ

  • Modelleringschoklad - vit, 150g

    Modelleringschoklad från Squires Kitchen tillverkad av belgisk choklad av hög kvalitet och glukos.
    Chokladen kan blandas med marsipan eller fondant (50:50) - perfekt för en extra god tårtbeläggning.
    Även utmärkt för att modellera blommor och former, t.ex. med hjälp av utskärare. Innehållet av kakaosmör gör massan smidig och lätt att arbeta med.
    Hur man använder Cocoform Modelling Chocolate från Squires Kitchen:
    1. Ta en liten del av chokladen och knåda den med fingrarna tills den är slät. Massan kan vara mycket hård, vilket är helt normalt.
    2. Allt synligt kakaosmör försvinner när du knådar massan.
    3. Blanda inte för mycket, eftersom blandningen smälter och blir för mjuk.
    4. Produkten är nu redo att formas, rullas, skäras eller vad du nu behöver den till.
    Innehåll: 150 gram vit modelleringschoklad.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:0
  • Modelleringschoklad mörk - 1kg, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen tål också färg från t.ex. airbrush. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr421,00
    Tillgänglighet:6
  • Modelleringschoklad vit - 1kg, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr421,00
    Tillgänglighet:11
  • Modelleringschoklad Grön - 250g, Saracino - Bäst före 03/25

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:0
  • Modelleringschoklad Röd - 250g, Saracino - Bäst före 04/25

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:0
  • Modelleringschoklad svart - 250 g, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:1
  • Modelleringschoklad gul - 250 g, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:9
  • Modelleringschoklad blå - 250 g, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:6
  • Modelleringschoklad mörk - 250 g, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen tål också färg från t.ex. airbrush. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:15
  • Modelleringschoklad vit - 250 g, Saracino

    Saracino-modelleringschoklad är utmärkt att arbeta med eftersom den håller sin form mycket snabbt efter att ha placerats på plats. Om dina händer blir för varma eller om vädret är varmt, arbeta med den antingen på en svalare morgon/kväll eller ställ den i kylskåpet med jämna mellanrum medan du modellerar för att hålla den formad. Det är lätt att sätta ihop bitarna när du lägger till fler till skulpturen, och om du bär plasthandskar får du ett bra resultat. Modelleringschokladen kan också ta emot färg från airbrush, pasta och pulver. Före användning måste produkten bearbetas så att den får en mjuk, elastisk och följsam konsistens. Om produkten är för hård att bearbeta kan den placeras i mikrovågsugn i 10-15 sekunder och försiktigt värmas upp för att mjuka upp den. Förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt ljus. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:8
  • Socker Florist Paste White 200g, Squires Kitchen

    Denna Florist Paste från Squires Kitchen S har utvecklats speciellt för att göra tunna sockerblommor och blad. Pastan kan rullas papperstunt utan att gå sönder och ger en perfekt slät yta.
    Alla färger i Sugar Florist Paste är fullt blandbara med varandra. Du kan också lägga till färg för att skapa den önskade färgen.
    Innehåll: 200 gram.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:51
 
 

Andra köpte också

  • Hvedesur - Surdegspulver, 150g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Påse på 150 g - räcker till cirka 8 bröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:63
  • Baking Enzyme, 150g

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:250
  • Dough Cutter för bröd

    Bread Lame, Bakers Blade, French Bread Knife eller på engelska Ridsekniv/Brødsnitter/Dejsnitter/snittekniv för användning vid brödbakning. Kniven är perfekt för att skära repor i alla sorters bröd. En säkerhetshätta ingår.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:143
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:646
  • Påfågelblått - ätbart pulver, regnbågspulver

    100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
    Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
    Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
    Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
    Förpackningen innehåller 4 gram ätbart damm.
    Påfågelblå
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • Svart magi - ätbart damm, regnbågsdamm

    100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
    Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
    Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
    Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
    Förpackningen innehåller 1 gram ätbart damm.
    Svart magi
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:10
  • Pulverfärg röd - 4g, Squires Kitchen

    100 % ätbar röd pulverfärg från Squires Kitchen QFC. En färg av hög kvalitet som ger din dekoration ett fantastiskt utseende. Pulverfärgen kan till exempel blandas i smält vit choklad, men kan också användas som dekorationsdamm - pulverfärgen penslas direkt på dekorationen med en fin borste. Eller gör din egen ätbara färg - tillsätt bara lite alkohol till pulvret. De vackra pulverfärgerna från Squires Kitchen finns i en bred färgpalett, så att du alltid kan hitta just den färg du behöver. Pulverfärgerna från Squires Kitchen kan också användas för marsipan, fondant etc. - men här rekommenderar vi pastafärger.   Alla ingredienser och tillsatser uppfyller EU:s stränga krav på livsmedelssäkerhet. Allergener: kan innehålla spår av nötter. Glutenfri, glycerinfri och lämplig för vegetarianer. Innehåll: 4 gram.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Periwinkle Blue - Ätbart damm, regnbågsfärgat damm

    100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
    Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
    Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
    Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
    Förpackningen innehåller 5 gram ätbart damm.
    Periwinkle blå
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:20
  • Mörk Grön Blomstertråd 18 gauge, 20 st. - Culpitt

    Mörkgrön pappersbelagd blomstertråd, Floral Wire Dark Green från Culpitt, lämpar sig för t.ex. fondantblommor med stjälk, pärlrader eller som hållare till fina fjärilar. Tråden bör inte sättas direkt i kakan/tårtan, använd en flower pic till ändamålet.
    Fås i olika tjocklekar och färger.
    Mått: längd ca 36 cm, 18 gauge har en diameter på ca 1,02 mm.
    Innehåll: 20 st.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:7
  • Vit Modelleringspasta - 250g, Saracino

    Vinnare av ”Best Product Award 2017” hos erkända Cake Masters Magazine. Med Sarancino Modelling Paste får du en modelleringspasta i världsklass. Modelleringspastan är perfekt för modellering av figurer, blommor och blad/löv. Den kan kavlas ut mycket tunt, enda ner till 1 mm, vilket ger mer livaktiga blommor och blad/löv än någonsin förr. Saracino modelleringspasta har ett högt innehåll av kakaosmör. Det betyder, att även om modelleringspastan härdar snabbt, så torkar den inte ut. Detta gör det lätt att rätta eventuella fel på ens figurer. Modelleringspastan är superelastisk, därför kan du forma den precis enligt önskemål. Samtidigt är pastan otroligt stabil och bevarar lätt formen. Produkten är glutenfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:73
  • Röd pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:15
  • Orange färgpasta - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:19
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.