Super kundtjänst
Säker betalning
Snabb leverans
Renshaw Extra är en utmärkt fondant för både överdrag till tårtor och som en fin dekoration. Den är speciellt utvecklad för varma och fuktiga kök, så att den inte lätt absorberar fukt och “rinner”.
Proffsen väljer Renshaw, det borde du också göra! Renshaw är ett erkänt varumärke som proffs använder. Därför har vi på Bakboden.se ett stort sortiment av Renshaw fondant. Här hittar du allt du behöver för att göra vackra, dekorativa tårtor. Du kommer att ha gott om möjligheter att experimentera med utseendet på dina tårtor – allt du behöver göra är att vara kreativ och låta dig inspireras av din uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Genom att använda Renshaw-produkter garanterar vi ett professionellt resultat som imponerar på dina gäster. Renshaw har hjälpt bagare och tårtentusiaster sedan 1889 – och kommer säkert att hjälpa dig också. När du har gjort din dekoration kan du göra den ännu vackrare med lite glamoröst ätbart glitter eller några vackra, beundransvärda sockerpärlor. Sätt dina kreativa och roliga idéer i verket med de många dekorationsalternativen och skapa exakt det resultat du är ute efter.
Visar 1–20 av 38 resultat
Visar 1–20 av 38 resultat
Renshaw - Fondant och andra produkter för att dekorera dina tårtor
Det kan inte lättare - Renshaw-produkterna är redo att användas direkt. Från fondant till frosting och royal icing, som är en sockerglasyr. Royal icing kan inte jämföras med vanlig glasyr, eftersom den inte flyter ut utan istället hårdnar. Med den kan du enkelt dekorera, göra virvlar eller en kant på stora tårtor. Vi erbjuder även frostingar från Renshaw, som både är smakrika och innehåller en läcker konsistens. Frosting kan också användas till dina cupcakes - givetvis med strössel på toppen för en extra fin look. Läs mer om de färgglada fondanterna från Renshaw nedan.
Fondant från Renshaw i skarpa och livfulla färger
Nu är det enkelt att göra precis den tårtdekoration du vill ha – och till precis den tårta du vill göra. Köp Renshaw fondant i alla färger i paletten om du vill ha samma kvalitet som proffsen. Renshaw fondant är till för att täcka dina tårtor, modellering och för att skära eller snida finurliga och galna former – här är det din fantasi som sätter gränser
Renshaw fondant är idealisk som täcke på tårtor, för dekorationer eller kan också rullas ut mycket tunt för frillning – kort sagt, en mycket mångsidig fondant som är bra på att täcka. Alla Renshaw-fondanter är mycket elastiska och har samtidigt en viss fasthet som är lätt att arbeta med. Elasticiteten gör det lättare att arbeta med pastan, oavsett om du vill göra fondantfigurer eller täcka en hel tårta. Du kan lätt rulla ut pastan tunt, vilket är en fördel så att smaken av fondanten inte blir överväldigande. Den fasta konsistensen gör att pastan inte spricker.
Vi rekommenderar att du använder Renshaw fondant eftersom den är lätt att arbeta med och alltid ger ett fint resultat. Vi erbjuder både smaksatt och osmaksatt fondant så att den inte "överröstar" tårtans smak - det är upp till dig och dina preferenser. Kolla in vårt breda utbud av Renshaw fondant här.
Tips för att arbeta med fondant
Vi vet att det kan vara lite av ett språng för vissa att arbeta med fondant. Även om fondant är lätt att arbeta med har många upplevt att fondanten spricker. Att göra fondanttårtor och figurer kan kräva lite övning, men vi har sammanställt några tips för nybörjare nedan:
Om fondanten är mycket hård och därför svår att arbeta med kan du snabbt mjuka upp den genom att mikrovågsugga den i några sekunder. Var försiktig så att du inte låter den stå för länge. Fondanten behöver bara ha en konsistens som gör den lätt att arbeta med.
Om fondanten blir hård när du arbetar med den eller modellerar kan det hjälpa att tillsätta några droppar olja. Detta kan vara en vanlig matolja eller en olja som denna som är avsedd för detta ändamål.
När du förvarar fondant ska du se till att förvara den i en påse eller en lufttät behållare. Samtidigt är det bra att förvara fondant på en mörk, torr och sval plats.
När man täcker en tårta med fondant kan det vara svårt att få helt skarpa kanter. Här kan du använda en glättare som hjälper dig att jämna ut ytan fint. På så sätt får du ett vackert och jämnt utseende.
Om du har problem med att fondanten fastnar när du täcker tårtan kan du göra det lättare för dig själv genom att använda en speciell matta som förhindrar att fondanten fastnar. Du kan hitta den i olika storlekar här.