Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Royal Icing Mix Glutenfri, 200g – Silikomart

Pris: kr 47,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

3 i lager

Artikelnr: 8051085370207 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Pulverblandning för kakglasyr. En ny serie “i78” från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra tårtor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen.

A nvändning: – Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 12-14 ml vatten. – Vispa kraftigt med en spatel eller i en mixer med paddeltillsats i 5-7 minuter. – Fyll spritspåsen med glasyren och börja dekorera dina tårtor, kakor eller cupcakes. Påse med 200 g 99.504.16.0062

Alternativ

  • Vanilj Frosting Mix Glutenfri, 200g - Silikomart

    Pulvermix för vaniljfrosting/ganache/tårtfyllning. En ny "i78"-serie från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra tårtor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. M etod (ganache till macarons): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 100/110 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med ganachen och använd i dina macarons. M etod (frosting för cupcakes): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 175/190 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med frostingen och dekorera dina cupcakes. M etod (tårtfyllning): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 225/240 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med fyllningen och lägg den i din tårta. Påse med 200g 99.504.15.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Smörkrämsmix Glutenfri, 200g - Silikomart

    Pulverblandning för smörkräm. En ny serie "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra tårtor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Hur man använder: - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 130 ml vatten. Blanda och låt stå i ca 1 timme. - Vispa 240 g mjukt smör i ca 2 minuter. - Tillsätt hälften av blandningen till det tidigare vispade smöret och vispa igen tills det absorberats väl. - Tillsätt slutligen resten av blandningen och vispa igen i 5 minuter. Påse med 200 g 99.504.25.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:11
  • Royal Icing Mix, 900g - FunCakes

    Icing Mix: Tillsätt bara vatten till denna FunCakes Royal Icing Mix, rör om ordentligt och du har världens enklaste royal icing för att dekorera dina tårtor. Om du vill ha glasyren färgad, tillsätt lite flytande färg. Blandningen hårdnar när den vilar lite.
    Vägledning:
    1. Tillsätt 55 ml vatten per 450 g FunCakes Icing Mix.
    2. Vispa i cirka 7,10 minuter på låg hastighet. Din kungliga glasyr är klar att använda när den är vit och glansig och du kan spritsa toppar som inte faller av igen.
    För medelhög konsistens: tillsätt 1 tesked vatten per 200 g.
    För en tunn konsistens: tillsätt 2 teskedar vatten per 200 g.
    Innehåll: 900 g.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:0
  • Royal Icing Mix, 450g - FunCakes

    Icing Mix: Tillsätt bara vatten till denna FunCakes Royal Icing Mix, rör om ordentligt och du har världens enklaste royal icing för att dekorera dina tårtor. Om du vill ha färg på glasyren, tillsätt lite flytande färg. Blandningen hårdnar när den vilar lite.
    Vägledning:
    1. Tillsätt 55 ml vatten per 450 g FunCakes Icing Mix.
    2. Vispa i cirka 7,10 minuter på låg hastighet. Din kungliga glasyr är klar att använda när den är vit och glansig och du kan spritsa toppar som inte faller av igen.
    För medelhög konsistens: tillsätt 1 tesked vatten per 200 g.
    För en tunn konsistens: tillsätt 2 teskedar vatten per 200 g.
    Innehåll: 450 g.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:22
  • Brownies Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för brownies. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (ventilerad) eller 180°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 150 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord bakplåt och grädda i ca 30-40 min. Påse med 400 g 99.504.11.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Royal Icing Mix, 10 kg - FunCakes

    Icing Mix: Tillsätt bara vatten till denna FunCakes Royal Icing Mix, rör om ordentligt och du har världens enklaste royal icing för att dekorera dina tårtor. Om du vill att din icing ska vara färgad, tillsätt lite flytande färg - hitta dem HÄR. Blandningen hårdnar när den vilar lite.
    Vägledning:
    1. Tillsätt 55 ml vatten per 450 g FunCakes Icing Mix.
    2. Vispa i cirka 7,10 minuter på låg hastighet. Din kungliga glasyr är klar att använda när den är vit och glansig och du kan spritsa toppar som inte faller av igen.
    För medelhög konsistens: tillsätt 1 tesked vatten per 200 g.
    För en tunn konsistens: tillsätt 2 teskedar vatten per 200 g.
    Innehåll: 10 kg.
    Pris: kr685,00
    Tillgänglighet:2
  • Äppelkaka med kanel Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för äppelkaka med kanel. En ny "i78"-serie från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Anvisningar på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 30 min. Påse med 400 g 99.504.26.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Choklad Muffins Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladmuffins och cupcakes. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. T illvägagångssätt: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulverblandning i en skål och tillsätt 145 g olja, margarin eller smält smör och 220 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills den är jämn. - Häll blandningen i muffinsformarna och grädda i ca 30-35 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren igen. Väska med 400 g 99.504.24.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • Red Velvet Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för röd sammetskaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en rund bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 140 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 50 min. Påse med 400 g 99.504.12.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:10
  • Rainbow Cake Mix LILLA Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den lila delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.18.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:3
  • Chokladkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 150 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 50 min. (- för cupcakes, häll smeten i dina muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter). Påse med 400 g 99.504.23.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Vaniljkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för vaniljkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 120 g smält smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills blandningen blir fyllig och ljusare i färgen. - Häll blandningen i den smorda ugnsformen och grädda i ca 50 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren. - Låt svalna i 5 min. i formen innan den flyttas över till ett kylgaller. Väska med 400 g 99.504.09.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:4
 
 

Andra köpte också

  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 gVetemjöl 250 g Brödmix 12 gTorrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-hink (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (övertäckt) innan du formar dem till limpor och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rensa bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Ställ bröden längst ner i den heta ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Tillvägagångssätt: Delar 1. Följ samma procedur som för bröd till och med steg 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Tillverka degen enligt brödreceptet fram till punkt 4 och kyl sedan i Condi-karet. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller direkt på enplåt. 7. Utan ytterligare jäsningstid, placera bitarna längst ner i ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:56
  • Havrebrödsmix - Glutenfri, 900g

    Nu med jäst i blandningen! En helt färdig glutenfri Oat Bread Mix från Valsemøllen. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten. Jästen finns redan i brödblandningen. Du får ett saftigt och gott vetebröd med smak av havre och utan gluten. Havre har många bra egenskaper. Du bakar ditt havrebröd precis som du brukar och resultatet blir ett gott, saftigt och gott bröd. Låda med 900 g Finax mjölmix
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:34
  • Tårtpapper Rund, dia 20 cm - FunCakes

    Solid och lyxigt tårtunderlägg i kartong i silver från FunCakes. Fin till presentation av dopstårtor, stapeltårtor, pajer, cupcakes m.m.
    Materialet är kraftig kartong med silverfolie och kan användas flera gånger om vid normal användning.
    Mått: dia.20 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskindisk rekommenderas inte.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:8
  • Ätbara Diamanter, Klara - 20 st. House of Cake

    Vackra och ätbara diamanter i 3D, framställda i mjuk och härlig socker-gelatin massa.
    Uppnå fin glittrande finish på festtårtan, cupcakes, desserter m.m., med dessa fina glasklara ätbara diamanter.
    Innehåller: 20 st. Varje diamant är ca 10 mm.
    Tips till att få diamanterna ur formen och över till tårtan:
    - Rør inte diamanterne direkte med fingrene
    - Använd en pincett att flytta diamanterna med
    - Använd en Scriber needle för att få ut diamanterna ur deras inpackning
    - Bör endast användas på torr yta (buttercream, fondant, marsipan m.m.)
    - Sättes fast med ett lim som inte innehåller vatten, exempelvis Confectioners Glaze
     
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:30
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar från FunCakes är ett vegetabiliskt bindemedel och en mångsidig produkt som kan användas som ersättning för gelatin/husk i ost, gelé osv.
    Agar Agar stelnar vid rumstemperatur. Förvara alltid bearbetade produkter i kylskåpet.
    Den här produkten är smaklös och smaklös.
    FunCakes agar agar har en gelstyrka på min. 700 g/cm3 (baserat på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri från animaliska ingredienser och kallas av vissa för vegetabiliskt gelatin.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:37
  • Rågbröd, grovkorn, 900 g

    Rolling Mill Coarse Grain Rolls är fullkorn när det är som bäst. Rågbrödet med surdeg är fyllt med chiafrön och mjuka, synliga korn. Valsverket har blandat mjölet, kornen och surdegen åt dig - de kallar det hemmabakning på det enkla sättet! Du kompromissar inte med smak, kvalitet eller bakglädje. Resultatet är ett utsökt fuktigt rågbröd med god smak, bra bett och fina skivor. Perfekt för allt från frukost, lunch och extra goda lunchpaket. Jäst ingår ovanpå. Brödblandningen ger 1 stort rågbröd (2,6 l). Vad du behöver: 1 ps. Valsemøllen grovt rågbröd 1 brev Valsemøllen torrjäst (7 g), motsvarande 25 g färsk jäst 7½ dl vatten, något varmare än ljummet (35°C) Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med Roller Mill torrjäst i en skål och tillsätt vatten. Knåda degen i minst 5 minuter i en mixer på lägsta hastighet eller med en handmixer på medelhög hastighet. Tänk på att degen kan kännas våt. Häll degen i en smord form (2,6 l), jämna ut den med en degskrapa och låt den jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur. Grädda rågbrödet på nedersta gallret i en förvärmd ugn på 200 °C (fläkt 175 °C) i ca 60 minuter. Ta ut den bakade fröbrödet och låt det svalna. Observera: rågbrödet måste svalna innan det kan skivas. Påse med 900 g
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:38
  • Torrjäst - Rödjäst, Saf-Instant 125g

    Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 125 g som ska förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:186
  • Majsbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska majsbröd eller bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med solrosfrön, majsbollar och gurkmeja. Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 gVetemjöl 250 g Brödmix 12 gTorrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-hink (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (övertäckt) innan du formar dem till limpor och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rensa bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Ställ bröden längst ner i den heta ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Tillvägagångssätt: Delar 1. Följ samma procedur som för bröd till och med steg 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Tillverka degen enligt brödreceptet fram till punkt 4 och kyl sedan i Condi-karet. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller direkt på enplåt. 7. Utan ytterligare jäsningstid, placera bitarna längst ner i ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:110
  • Mörk guld - Ätbart bläck

    Supersmarta ätbara markörer med både en tjock och en tunn ände från English Rainbow Dust. Den dubbelsidiga pennan, tjock och tunn, gör att du kan göra fantastiska dekorationer i alla skalor - från djärva färgarbeten ända ner till intrikata detaljer. Kan användas för att rita detaljer på marsipanfigurer, (vit) choklad, fondantblommor och mycket mer. Det är bara din fantasi som sätter gränser! Med hjälp av ett speciellt formulerat "matbläck" kan Rainbow Dust tillverka en penna som låter bläcket flöda genom en tjock spets på 2,5 mm och en tunn spets på 0,5 mm. Den här spetsen är så fin att du kan använda den för ansiktsdrag på dina sockermodeller. Mycket enklare än att använda en borste!
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:33
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.