Beskrivning
Valsemøllen Multigrain Waffles gör det möjligt att grädda krispiga våfflor fyllda med chiafrön, linfrön, solrosfrön, pumpafrön och flera andra korn på ett snabbt och enkelt sätt. Tillsätt bara vatten och bakpulver i bakmixen och du har goda våfflor klara på bara några minuter. Njut av frasiga våfflor med en utsökt nötaktig smak när de gräddas i våffeljärnet.
Mixen är vegansk och ger ca 6-8 våfflor.
Vad du behöver (6-8 våfflor):
1 ps. Valsemøllen Multigrynsvåfflor mjölblandning
4 tsk. bakpulver
6 dl ljummet vatten (30°C)
Så här gör du:
Häll innehållet i påsen och bakpulvret i en skål. Tillsätt vatten och rör om.
Grädda våfflorna i ett förvärmt våffeljärn på medelhög värme tills de är krispiga och gyllene (ca 3-4 minuter). Använd lite fett mellan varje gräddning för extra krispighet.
Lägg våfflorna på ett galler. Arrangera med läckra fyllningar och servera eller ät dem som de är.
Förpackning med 500 g
Recensioner
Det finns inga recensioner än.