Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Flerkornsvåfflor – 500g, Valsemøllen

Pris: kr 42,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

2 i lager

Artikelnr: 5701075203628 Kategorier: ,

Beskrivning

Valsemøllen Multigrain Waffles gör det möjligt att grädda krispiga våfflor fyllda med chiafrön, linfrön, solrosfrön, pumpafrön och flera andra korn på ett snabbt och enkelt sätt. Tillsätt bara vatten och bakpulver i bakmixen och du har goda våfflor klara på bara några minuter. Njut av frasiga våfflor med en utsökt nötaktig smak när de gräddas i våffeljärnet.

Mixen är vegansk och ger ca 6-8 våfflor.

Vad du behöver (6-8 våfflor):

1 ps. Valsemøllen Multigrynsvåfflor mjölblandning
4 tsk. bakpulver
6 dl ljummet vatten (30°C)

Så här gör du:

Häll innehållet i påsen och bakpulvret i en skål. Tillsätt vatten och rör om.

Grädda våfflorna i ett förvärmt våffeljärn på medelhög värme tills de är krispiga och gyllene (ca 3-4 minuter). Använd lite fett mellan varje gräddning för extra krispighet.

Lägg våfflorna på ett galler. Arrangera med läckra fyllningar och servera eller ät dem som de är.

Förpackning med 500 g

Alternativ

  • Fibersmörgås - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Fiber Sandwich är fiberrik och innehåller 34% fullkorn. Detta ger smörgåsbröden ett krispigt och saftigt smul. Tillsätt endast vatten och jäst till bakmixen. Valsemøllen Fiber Sandwich gör det enkelt att baka en hemlagad version av de populära cafésmörgåsarna, och du får ett mättande smörgåsbröd som kan hålla sig fuktigt i upp till en vecka. Valsemøllen Fiber Sandwiches är veganska och ger 8-10 smörgåsbitar. Vad du behöver (8-10 stycken): 3,5 dl ljummet vatten (30°C) 20 g jäst (7 g torrjäst) 1 ps. Valsemøllen Fibre Sandwich mjölblandning Så här gör du: Lös upp jästen i vattnet och rör om. Tillsätt mjölblandningen och knåda degen i 12-15 minuter i en mixer på medelhastighet eller tills degen släpper från skålens sidor och är slät och homogen. Täck över skålen och låt degen vila i 10 minuter. Häll ut degen på ett mjölat eller oljat bord, kavla eller tryck ut degen till en yta som mäter ca 30×25 cm och dela degen i 8-10 lika stora bitar med en degdelare. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Låt dem jäsa övertäckta på en varm plats i 40-60 minuter. Grädda i 220°C, varmluftsugn i 9-11 minuter. Förpackning med 500 g
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:5
  • Proteinbullar - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Protein Porridge Rolls har ett högt proteininnehåll och 40% fullkorn för ett krispigt och saftigt smul. Tillsätt endast vatten och jäst till bakmixen. Bakmixen består av en grötmix och en mjölmix. Genom att blanda grötblandningen med vatten och låta den vila i 10 minuter innan du tillsätter resten av mjölblandningen får du en extra saftig bulle som också har god hållbarhet. Blandningen ger ca 10 bullar. Vad du behöver (10 stycken): 5 dl ljummet vatten (30°C) 1 ps. Valsemøllen grötmix 25 g jäst 1 ps. Rullkvarn mjölblandning Så här gör du: Rör ner vattnet i grötblandningen. Använd en slev eller en visp. Låt blandningen dra i 10 minuter. Smula ner jästen i kastrullen och rör om. Tillsätt mjölblandningen och knåda degen i ca 5 minuter med en sked eller i en mixer på medelhastighet. Täck över skålen och låt degen jäsa i 30 minuter. Forma bullarna med två skedar. Doppa skedarna i vatten så att degen inte fastnar på skedarna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över Valsemøllens ekologiska hampafrön om så önskas. Förvärm ugnen till 240°C (varmluft 200°C) och grädda bullarna i mitten av ugnen i 12-15 minuter. Förpackning med 500 g
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:15
  • Fastelavnsboller- 390g, Valsemøllen

    Lune fastelavnsboller fyldt med vaniljecreme og toppet med glasur udgør en herlig tradition, der forener både voksne og børn omkring spisebordet. Vi har gjort det let for dig at bage velsmagende, traditionelle fastelavnsboller på under 2 timer. I blandingen medfølger alle nødvendige ingredienser til både dejen, cremen og glasuren. Det eneste, du behøver at tilføje, er smør, mælk og gær. Fremgangsmåden er også simpel, da du ikke behøver en kagerulle til at rulle dejen ud – den kan nemt formes med fingrene. Bageblandingen giver 8 fastelavnsboller. Det skal du bruge (1 kage):  Creme 1 ps. Valsemøllen Cremeblanding (følger med i pakken) 1,5 dl koldt vand Boller 1 ps. Valsemøllen Melblanding (følger med i pakken) 75 g smør (stuetemperatur) 1 dl mælk (stuetemperatur) 20 g gær Glasur 1 ps. Valsemøllen Glasurblanding (følger med i pakken) 1-2 spsk. varmt vand Sådan gør du: Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede fastelavnsboller. Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel. Pakke med 390g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:32
  • Brunsviger - 475g, Valsemøllen

    Baka en klassisk och traditionell brunsviger med en himmelskt karamelliserad remonce genom att bara tillsätta vatten, jäst och smör. Den medföljande bakmixen innehåller både mjölblandningen till själva brunsvigern och fyllningsblandningen till den oumbärliga sockertoppingen. Brunsviger är det perfekta bakverket för den som vill njuta av en delikat sötma och är lätt att ta med sig på resan. Med denna bakmix kan hela familjen vara med och baka och på bara ca 1,5 timme kan du njuta av hemlagad, god brunsviger. Bakmixen ger 1 brownie i en liten ugnsform. Om du vill baka i en stor bakplåt, t.ex. för en födelsedagstårta man/kvinna, kan du använda 2 förpackningar som passar perfekt i en stor bakplåt i ugnens fulla storlek. Vad du behöver: Kaka 1 msk. Valsemøllen Brunsviger mjölmix 20 g jäst 1,5 dl vatten, något kallare än ljummet (25°C)Remonce 1 msk. Valsemøllen Brunsviger remonce mix 100 g smör 2 msk. vatten Så här gör du: Häll vatten i en bunke, tillsätt jäst och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt mjölblandningen. Knåda degen i 5-10 minuter för hand eller i en mixer på medelhög hastighet. Låt degen vila i skålen i 10 minuter. Stjälp upp degen på bordet och tryck ut den (ca 25×30 cm). Lägg degen i en liten bakplåt med bakplåtspapper. Blanda remonceblandningen med smör och vatten och bred ut på degen. Täck över degen och låt den jäsa i 30 minuter på en varm plats. Använd fingertopparna för att slumpmässigt trycka små fördjupningar i degen, ca 0,5 cm från varandra. Grädda brunsvigern i mitten av en förvärmd ugn på 230°C (vanlig ugn) i 12-14 minuter. Tips: Om du gör en dubbel portion kan du göra en brunsvigerkaka man eller kvinna. Använd 2x Valsemøllen Brunsviger bakmix och följ receptet. Du kan dock använda en större bakplåt. När tårtan är färdiggräddad skär du ut den till önskad tårtman eller tårtkvinna. Förpackning med 475 g
    Pris: kr50,00
    Tillgänglighet:9
  • Sommarpaj - 290g, Valsemøllen

    Valsemøllen Summer Pie är en lättlagad kakmix som på mindre än 1 timme ger dig hemlagad jordgubbstårta med saftig makarinkaksbotten och sammetslen kondiskräm. Det gör det snabbt och enkelt att servera sommarens mest populära tårta. Både kakmix och konditorivarumix ingår i förpackningen. Valsemøllen Sommartårta ger 1 tårta/ca. 8-10 stycken. Vad du behöver (1 tårta): Pajen 1 ps. Valsemøllen Sommar paj mjölmix 1 dl vegetabilisk olja utan smaksättning (t.ex. solrosolja) 1,5 dl ljummet vatten (30°C) 1 springform ca. Ø20 cm Topping 1 ps. Valsemøllen Sommar pajkräm mix 1 dl kallt vatten (10°C) Så här gör du: Häll mjölblandningen i en skål och tillsätt olja och vatten. Rör kakmixen med en kastrull i ca 2 minuter tills den är slät och glansig. Smörj springformen eller klä den med bakplåtspapper. Häll i kaksmeten och fördela den jämnt. Grädda kakan i en förvärmd ugn på 200ºC (180ºC varmluft) i 20-25 minuter. Ställ in den gräddade kakan i kylskåpet och låt den svalna i ca 30 minuter. Häll gräddblandningen i en skål och tillsätt kallt vatten. Blanda samman och vispa med en handmixer i 3-5 minuter tills konditorivaran är fluffig. Bred ut konditorivaran på den avsvalnade kakan och dekorera med säsongens favoritbär. Tips: Bred ut åtta bitar chokladsprej på pajen precis när den kommer ut ur ugnen för ett läckert och krispigt chokladlager, precis som på den klassiska jordgubbstårtan. Förpackning med 290 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Drömkaka - 450 g, Valsemøllen

    Valsemøllen Dream Cake är en lätt och luftig tårta med kokostoppning. Den traditionella drömtårtan är känd och älskad av både barn och vuxna. Oumbärlig på kakbordet eller när du vill bjuda dina nära och kära på afternoon tea och en riktig klassiker. Med Valsemøllen Drømmekage får du en kaka med extra god topping som vi alla älskar. Kvarnchokladkakan ger 1 kaka/ca. 8-10 stycken. Vad du behöver (1 tårta): Drömtårta 1 ps. Rullkvarn mjölblandning 3 msk. vatten 1 dl vegetabilisk olja 2 ägg 1 bakform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter. Topping 50 g smör 1 ps. Kvarnens toppning 1 msk. kallt vatten Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten, olja och ägg. Rör om kakmixen med en sked i 3-4 minuter tills den är slät och glansig. Smörj formen eller kläd den med bakplåtspapper. Häll kaksmeten i formen och fördela den jämnt. Grädda i 180 °C (160 °C för varmluft) i 30-35 minuter. Förbered toppingen. Smält smöret i en kastrull, tillsätt topping och vatten. Koka upp massan. Ta ut kakan ur ugnen och häll över blandningen. Sätt tillbaka kakan i ugnen och grädda den i 200 °C (180 °C med fläkt) i 5-10 minuter. Ett bra tips: baka drömtårtan i små muffinsformar och servera dem som små dekorerade efterrätter. Förpackning med 450g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:15
  • Våfflor, 300g

    Valsemøllen Waffles är välsmakande och krispiga våfflor för alla tillfällen. Söta, krispiga våfflor som smakar himmelskt gott med bär, vispad grädde eller en utsökt vaniljglass. En riktig favorit när brunch, afternoon tea eller dessert ska vara både lätt och gott. Du får 6-8 våfflor av bakmixen. Vad du behöver: 5dl kallt vatten 1 ps rullstensåsar våfflor 125 g smält smör eller margarin
    Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten under omrörning. Tillsätt det smälta smöret eller margarinet och vispa tills degen är jämn. Grädda våfflorna i ett förvärmt våffeljärn på medelvärme tills de är krispiga och gyllene. Servera våfflorna omedelbart. Tips: Sätt din personliga prägel. Tillsätt 1 tsk. vaniljsocker och 25-30 g finhackad choklad till degen. Njut av våfflorna med läcker glass.
    Förpackning med 300g
    Pris: kr34,00
    Tillgänglighet:2
  • Kanelrullkaka, 475g

    Valsemøllen Kanelsneglkage är en ny familjefavorit med massor av knaprig kanelgrädde. Valsemøllen Kanelsneglkage är den nya favoritkakan, som är lätt och snabb att baka med den här kakmixen. Du får den klassiska och älskade smaken av kanelbullar - men i en svampig kaka som håller kanelkrämen väl. Tårtan kan bakas av både barn och vuxna, och vad är mysigare än att baka tillsammans med familjen. I kakmixen ingår både mjölmix för själva kakorna och remonce mix för den oumbärliga kanelremoncen. Valsemøllen kanelrullkaksmix ger 8-12 kanelrullar. Baka dem antingen som en kaka i en springform eller separat, det är upp till dig. Vad du behöver:
    Deg 1½ dl vatten, något kallare än ljummet (25 °C). 20 g jäst 1 ps. Valsemøllen Kanelkaka (350 g) Kanelremonce 1ps. Valsemøllen kanelkräm (125 g) 100 g smör 2 msk. vatten Så här gör du: Häll vattnet i en skål och tillsätt jästen och rör om tills jästen är upplöst. Tillsätt mjölblandningen. Knåda degen i 5-10 minuter för hand eller i en mixer på medelhög hastighet. Låt degen vila i skålen i 10 minuter. Blanda kanelgräddblandningen med smör och vatten. Vänd ut degen på bordet och kavla ut den (ca 30×40 cm). Fördela remoncen jämnt på degen. Rulla degen till en rulle och skär 8-12 bitar. Placera kakorna tätt ihop i en springform, en skål eller grädda dem var för sig. Låt tårtan jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur. Pensla kakan med ett uppvispat ägg, mjölk eller vatten och grädda i mitten av en förvärmd ugn på 220 °C (fläkt 200 °C) i 10-12 minuter tills den är gyllene.
    Förpackning med 475 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:11
  • Chokladtårta, 425g

    Valsemøllen Chokladpaj med chokladbitar är en saftig och välsmakande kaka med mörk choklad. Chocolate Cake Baking Mix är för dig som älskar tårta och chokladsmak. Den har en djup och intensiv chokladsmak och en mjuk och krämig kärna. I valsverket har man använt de bästa ingredienserna för att göra det lättare för dig att baka en utsökt tårta. Grädda kakan till efterrätt eller som en extra helg, och garnera med ännu mer choklad eller färska bär. Du kan också njuta av den med glass. Valsemøllen Chokladpaj ger 1 paj/ca 8-10 bitar. Vad du behöver (1 paj ca 8-10 bitar): 1ps. Rolling Mill Cake Mix 1 dl ljummet vatten (30 °C) 1½ dl vegetabilisk olja 2 ägg En springform med en diameter på 24 cm Välj toppning Chokladglasyr: 1 ps. Kvarnens toppning 2½ msk. vatten Ganache: 1 ps. Kvarnens toppning 50 g mjukt smör Så här gör du: Häll Rolling Mill Cake Mix i en skål och tillsätt vatten, olja och ägg. Rör om kakmixen med en spatel i cirka 3 minuter tills den är slät och glansig. Smörj formen eller klä den med bakplåtspapper. Häll i kaksmeten och fördela smeten jämnt. Grädda i 180 °C (fläkt 160 °C) i 25-30 minuter. Chokladglasyr Häll rullstensåsarna i en skål och tillsätt vatten. Rör om blandningen väl med en sked. Bred ut glasyren på den svalnade kakan. Ganache Häll Valsemøllen-toppingen i en skål och tillsätt det mjuka smöret. Vispa ihop med en handvisp på lägsta hastighet till en smörig ganache. Lägg ganachen på den svalnade kakan. Förpackning med 425 g
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:10
  • Chokladkaka, 600g

    Läcker klassiker för hela familjen. I årtionden har chokladkakan varit en klassiker, perfekt för både vardag och fest. Dekorera med din favoritglasyr och glädja både barn och vuxna med en riktig favorit. Med valsverket är det enkelt för dig att baka en utsökt chokladkaka på nolltid. Allt du behöver tillsätta är vatten, olja och ägg, rör ihop och grädda. Kort sagt, hemlagad favoritkaka på under 1 timme! Chokladkakan från valsverket räcker till 1 liten stekpanna/ca. 12 stycken. Det här behöver du (1 liten plåt ca 12 st.): 1 ps. Valsemøllen Chokladkaka 1 dl ljummet vatten (30°C) 2 dl vegetabilisk olja 3 ägg 1 bakplåt 25 x 30 cm Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten och olja. Rör om kakblandningen med en sked i ca 2-3 minuter tills den är slät och blank. Smörj formen eller kläd den med bakplåtspapper. Häll kaksmeten i formen och fördela den jämnt. Grädda i 180 °C (160 °C för varmluft) i 25-30 minuter. Servera den som den är, eller dekorera den som du vill. Tips: Använd smeten från chokladkaksblandningen för att baka goda muffins i stället för en stekpanna. Häll kaksmeten i muffinsformar, grädda i ca 20 minuter och dekorera med din favoritglasyr. Förpackning med 600 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:35
  • Mug Cake Choklad - 80g, Valsemøllen

    Med Valsemøllen Chocolate Mug Cake kan du baka en intensiv chokladkaka i en kopp på mindre än 5 minuter. Det blir inte lättare eller snabbare. Tillsätt 4 msk oljad olja (eller 25 g smält smör) och 6 msk mjölk. mjölk, rör om och mikra i några minuter. Bakmixen är perfekt för eftermiddags- eller kvällssuget, och med de enkla instruktionerna kan alla - unga som gamla - vara med. Bakmixen är lämplig för en portion kaka i en mugg/kopp (enportionsbakning). Njut som den är eller toppa med en kula vaniljglass. Vad du behöver: 1 kaka i en liten kopp 1 ps. Valsemøllen Chokladmuggkaka (80 g) 4 msk olja utan smak eller 25 g smör 6 msk. mjölk 1 mugg (min. 2 dl) Så här gör du: Häll påsens innehåll i en mugg/stor kopp (min. 2 dl) och tillsätt 4 msk matolja (eller 25 g smör) och 6 msk. mjölk. Om du använder smör, börja med att smälta smöret i mikrovågsugnen. Blanda kakblandningen med en sked i ca 1 minut tills den är luftig. Baka kakan i mikrovågsugn i 100-110 sekunder (1 minut och 40-50 sekunder) på högsta effekt (800 W). Kontrollera toppen av kakan för doneness, om ytan fortfarande är flytande, ge den 10-20 sekunder mer. Låt kakan svalna i 1-2 minuter. Ett bra tips: Vill du göra det lilla extra med din tårta? Så tillsätt kokos i kakan och baka en kokosdröm. Blanda innehållet i påsen med 3 msk. olja, 2 msk. kokosmjöl och 6 msk. mjölk. Rör om ordentligt och mikra på 800 watt i 1 minut och 20 sekunder. Förpackning med 80 g
    Pris: kr19,00
    Tillgänglighet:18
  • Mug Cake Cookie Dough- 80g, Valsemøllen

    En portion hjemmebagt cookie dough kage på under 5 minutter. Nemt og hurtigt. Med Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake bageblanding skal du kun tilsætte 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 3 spsk. mælk – røre sammen – og bage få minutter i mikroovnen. Så kan du servere og nyde en nybagt kage i en kop. Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med. Bageblandingen passer til en portion kage i ét krus eller kop (single servering). Nyd den som den er eller top den med en kugle vaniljeis. Det skal du bruge:  1 kage i en lille kop 1 ps. Valsemøllen  Cookie Dough Mug Cake 4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør 3 spsk. mælk 1 krus (min. 2 dl) Sådan gør du: Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 3 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 min. til den er luftig. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek i toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter. Et godt tip: Hvordan lyder banankage på under 5 minutter for dig? Bland posens indhold med 2 spsk. olie, 2 spsk. most banan og 3 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder. Så har du en lækker portion banankage.
    Pakke med 80g
    Pris: kr19,00
    Tillgänglighet:12
 
 

Andra köpte också

  • Bondgårdsdjur Sockerdekoration, Decora

    Söta, handgjorda sockerdekorationer med bondgårdsdjur från italienska Decora. Perfekt till barnfödelsedagar och andra festliga tillfällen. Djuren kan användas som dekoration på kakor, bakelser och tårtor, cupcakes, cookies och andra sötsaker. Sätt eventuellt dekorationerna fast med ätbart lim
    • Antal: 6 st.
    • Mått: Ca 3,5 cm
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:36
  • Tårtbräda Rund Vit, Ø 25 cm - FunCakes

    Kraftig tårtbräda från FunCakes - perfekt för tårtor där det behövs en stark bas men du inte vill ha en tjock tårtbricka.
    Vitt tårtfat som är perfekt för tårtor, pajer etc. Materialet är kraftig masonit belagd med folie och kan återanvändas flera gånger vid normal användning.
    Antal: 1 st.
    Mått: Ø 25 cm. Tjocklek: 5 mm.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:73
  • Baby Pink - Sockerdekorationer, Decora

    Söta handgjorda sockerdekorationer med babytema från italienska Decora. Perfekt för dop, namngivningsceremonier och andra festliga tillställningar. Sockerdekorationerna kan användas för att dekorera kakor, muffins, kakor och andra söta godsaker. Om det behövs, fäst dekorationerna med ätbart lim.
    • Antal: 6 stycken
    • Storlek: ca 3-4 cm
    Pris: kr67,00
    Tillgänglighet:42
  • Vaniljarom, 29,5ml (Vanilla)

    Stor flaska med 29,5ml Vaniljaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:11
  • Baby Blue Pastafarve - FunColours Gel

    Mycket färgstark ljusblå geléfärg från holländska FunCakes.
    Denna pastafärg kan användas för att färga nästan allt, inklusive:
    Marsipan
    Fondant
    Frosting
    Glasyr
    Kakdeg
    Bröddeg
    Glasyr
    Vit choklad
    - och mycket mer!
    Geléfärgen är Halal-certifierad och kan även bakas upp till 200 °C.
    Du kan blanda och matcha alla färgerna i sortimentet för att skapa olika och unika färger.
    Varje praktisk tub innehåller 30 g färdig färg, vilket räcker för riktigt, riktigt mycket färgning. Tuben förhindrar också att den torkar ut.
    Högsta tillåtna dos: 23,5 g per 1 kg i livsmedel.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • Belgiska våfflor - bakmix, 1 kg FunCakes

    Baka de godaste belgiska våfflorna själv med den här FunCakes-mixen. Tillsätt bara smör, vatten, ägg och pärlsocker (köp här) till blandningen och du har läckra belgiska våfflor.
    Så här gör du:
    Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Blanda 500 g Sweet Waffles Mix, 150 g smör, 175 ml vatten och 1 ägg (50 g) i en skål och mixa med en degkrok i 3-4 minuter tills degen är slät. Blanda 200 g pärlsocker(köp här) med 20 g nästan smält smör. Blanda in pärlsocker-smörblandningen i degen i cirka 30 sekunder. Värm våffeljärnet och smörj båda bakplåtarna. Gör 70 g degbollar (ca 15 bitar). Grädda våfflorna i 3-4 minuter i våffeljärnet tills de är gyllenbruna. Du kan också dekorera våfflan med vispad grädde, glass eller färsk frukt - det är bara fantasin som sätter gränser!
    Innehåller 1 kg.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:10
  • Tårtbottnar - Bakmix, 500g - FunCakes

    Smaklig kakmix från FunCakes, en så kallad Sponge Cake Mix, som gör kakan luftig och svampig på samma gång. En perfekt bas för en läcker tårta med t.ex. citronsmörkräm eller vispad grädde och fruktfyllning.
    Tillsätt endast ägg, vatten och lite citronskal till blandningen.
    Tillagning: Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175 °C (varmluftsugn 160 °C). Häll kakmixen i en skål och tillsätt ägg och vatten. Mixa på hög hastighet i 7-8 minuter och sedan på låg hastighet i ytterligare 2-3 minuter. Häll smeten i en smord form (1/2 till 2/3 fylld). Grädda kakan i den förvärmda ugnen. Se påsens anvisningar för proportioner och gräddningstider. Öppna inte ugnsdörren förrän du tror att kakan är klar (den ska kännas svampig). Ta omedelbart ut kakan ur formen och låt den svalna på ett galler.
    Innehåll: 500 gram.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:9
  • Red Velvet - bakmix, 500g FunCakes

    Bakmix för läckra Red Velvet-kakor eller Red Velvet Cupcakes - populära som bröllopstårtor och Valentinstårtor. Originalreceptet har sitt ursprung i södra USA och är namnet på en distinkt röd tårta, som vanligtvis består av flera lager och ofta toppas med en luftig vaniljkräm eller smörkräm.
    Hur man gör (tårta med Ø26-28 cm):
    Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Red Velvet Bage Mix, 3 ägg (ca 150 g), 100 ml vegetabilisk olja och 200 ml vatten i en skål och vispa i 6-8 minuter till en smidig deg. Fyll degen i en smord springform (26-28 cm). Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 40-45 minuter.
    Om du vill göra Red Velvet-cupcakes: lägg 18-20 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 20 minuter.
    Innehåll: 500g
    Pris: kr75,00
    Tillgänglighet:13
  • Smörkräm - Mix, 500g FunCakes

    Fin vit och läcker krämig smörkräm, Mix för Buttercream från FunCakes. Den har inte bara en vacker glans och perfekt konsistens, utan även oöverträffad smak. FunCakes smörkräm är helt idealisk som tårtfyllning eller dekoration, t.ex. virvlar på cupcakes!
    Så gör du (vid 1 portion):
    All ingredienser skall vara rumstempererade.
    125 g FunCakes Smörkräm Mix vispas väl med 125 ml vatten och låt vila 1 timme vid rumstemperatur. Vispa 150 g osaltat smör krämig i ca 5 min. och tillsätt mix/vattenblandningen, lite åt gången och vispa till en jämn massa i ca 10 min.
    Denna portion räcker till 1 tårta med dia. 20 cm eller ca 12 cupcakes.
    Innehåll: 500 g.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:10
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.