Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Färdiga chokladskal – Assortment Cups Dark 40 st, Mona Lisa^

Pris: kr 234,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

7 i lager

Artikelnr: 8711177579450 Kategorier: , ,

Beskrivning

Olika förformade chokladskal gjorda med en utsökt mörk choklad – perfekt för att fylla choklad i olika former.
Snäckorna mäter ca. Ø 3,8 x h 2,2 cm cm och väger 6 g vardera.
De är tillverkade av den finaste belgiska chokladen.
Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
Innehåll: 40 stycken – ca 240 g.
Produkten tillverkas av belgiska Callebaut.

Alternativ

  • Färdiga chokladskal - Dome Dark 28 st, Mona Lisa

    Förformade chokladskal gjorda av extra bitter choklad 64 % - perfekta som dessertskålar.
    Snäckorna mäter ca. Ø65 mm och väger 10 g per styck.
    De är tillverkade av den finaste belgiska chokladen.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 28 stycken - ca 280 g.
    Produkten tillverkas av belgiska Callebaut.
    Pris: kr530,00
    Tillgänglighet:9
  • Färdiga chokladskal - Truffle Dark 63 st, Callebaut

    Förformade chokladskal som är redo att fyllas med din favoritfyllning och sedan förslutas.
    Snäckorna mäter ca. Ø26 mm och väger 2,7 g per styck.
    De är gjorda av den finaste belgiska chokladen, och vi rekommenderar en liknande choklad som THIS för att avsluta dem med.
    Rekommenderad förvaringstemperatur: 15-20 °C.
    Innehåll: 63 stycken - ca 170 g.
    Produkten tillverkas av belgiska Callebaut, men är professionellt ompaketerad i en solid förpackning som tål att skickas.
    Observera att tryffelskal under mycket varma perioder på sommaren inte kan levereras från vår leverantör till oss. Kontakta oss om du har några tvivel.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Färdiga chokladskal - Truffle White 63 st, Callebaut

    Förformade chokladskal som är redo att fyllas med din favoritfyllning och sedan förslutas.
    Snäckorna mäter ca. Ø26 mm och väger 2,7 g per styck.
    De är gjorda av den finaste belgiska chokladen, och vi rekommenderar en liknande choklad som THIS för att avsluta dem med.
    Rekommenderad förvaringstemperatur: 15-20 °C.
    Innehåll: 63 stycken - ca 170 g.
    Produkten tillverkas av belgiska Callebaut, men är professionellt ompaketerad i en solid förpackning som tål att skickas.
    Observera att under mycket varma perioder på sommaren kan tryffelskal inte levereras från vår leverantör till oss. Kontakta oss om du har några tvivel.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:11
  • Callebaut Crispearls Dark, 800g - Mona Lisa - Bäst före 25 april

    Mörk choklad Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    Stor väska med 800 g.
    Dessa små pärlor överdragna med 811 mörk choklad har en intensiv chokladsmak med framträdande toner av rostad kakao och ett krispigt hjärta av rostad kex.
    De passar utmärkt som dekoration eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter eller bakverk en spännande finish. Strö bara över glaserade tårtor eller desserter för att ge dem en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina desserter och förblir krispiga.
    De små crispearls har en underbar smak och passar perfekt som topping på allt från kakor och desserter till cappuccino och varm choklad!
    Förvaring: 12 - 20° C
    Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse.
    50,4 % kakao - 84 % choklad
    Tekniskt namn: CED-CC-D1CRIE0-W97
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:8
  • Färdiga chokladskålar - Truffle Milk 63 bitar, Callebaut

    Förformade chokladskal som är redo att fyllas med din favoritfyllning och sedan förslutas.
    Snäckorna mäter ca. Ø26 mm och väger 2,7 g per styck.
    De är gjorda av den finaste belgiska chokladen, och vi rekommenderar en liknande choklad som THIS för att avsluta dem med.
    Rekommenderad förvaringstemperatur: 15-20 °C.
    Innehåll: 63 stycken - ca 170 g.
    Produkten tillverkas av belgiska Callebaut, men är professionellt ompaketerad i en solid förpackning som tål att skickas.
    Observera att under mycket varma perioder på sommaren kan tryffelskal inte levereras från vår leverantör till oss. Kontakta oss om du har några tvivel.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Callebaut Crispearls White, 800g - Mona Lisa

    White Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    Stor väska med 800 g.
    Dessa små pärlor med W2 vit choklad har en fantastisk chokladsmak och ett krispigt hjärta av rostad kex.
    De passar utmärkt som dekoration eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter eller bakverk en spännande finish. Strö bara över glaserade tårtor eller desserter för att ge dem en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina desserter och förblir krispiga.
    De små crispearls har en underbar smak och passar perfekt som topping på allt från kakor och desserter till cappuccino och varm choklad!
    Förvaring: 12 - 20° C
    Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse.
    25,2 % kakao - 84 % choklad
    Tekniskt namn: CHW-CC-CRISPE0-02B
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:2
  • Crispearls med saltad karamell i guld, 800 g - Mona Lisa

    Gold Salted Caramel Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak! Stor påse med 800 g. Dessa små pärlor är överdragna med den populära Callebaut Gold och har en utsökt smak av salt karamell och ett krispigt hjärta av rostat kex. De passar utmärkt att dekorera med eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te. Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter eller bakverk en spännande finish. Strö bara över isade kakor eller desserter för att ge dem en elegant touch. Blanda dem i chokladmousse, glass eller fromage, så ger de en krispig chokladtextur till dina desserter och förblir krispiga... De små crispearls har en underbar smak och blir en fantastisk topping på allt från kakor och desserter till cappuccino och varm choklad! Förvaring: 12 - 20°C Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse. 30,4% kakao - 84% choklad Tekniskt namn: CHF-CC-CCRISE0-02B
    Pris: kr374,00
    Tillgänglighet:0
  • Callebaut Topping Chocolate Dark 1kg

    Delikat flytande, sammetslen chokladsås med intensiv chokladsmak.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av chokladen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Hållbarhet: Använd flaskan ska användas inom 1 månad. Förvaring i kylskåp.
    Förvaring: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:24
  • Bakplåtspapper 30 x 40 cm - 10st, Scrapcooking

    Konditorfolie, tårtfolie, plastfolie, plastband, chokladfolie - det finns många namn för det! Vi kallar det för tårtband, men det här genomskinliga plastbandet kan naturligtvis också användas till andra saker än att göra vackra tårtor! Till exempel för att göra chokladslingor, glassbomber och mycket mer. Tårtplast är blues för att till exempel lägga ovanpå en teckning när du gör chokladvirvlar och mycket mer. Priset gäller för 10 ark på 30 x 40 cm. Se även vårt utbud av tårtplast i rullar i olika höjder HÄR.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:6
  • Callebaut ChocoBase - Ice Mix Dark, 800g

    Grundblandning för lyxig glass med mörk choklad Till denna gelatoblandning kan du helt enkelt lägga till din favoritchoklad för att skapa en unik gelatosmak. Så här använder du mixen Följande kan naturligtvis skalas ner om du vill ha en mindre portion: - Blanda innehållet i påsen med 2,4 kg varmt vatten (70-85°C) och 800 g av din mörka favoritchoklad. Rör om i ca 2 minuter tills chokladen har lösts upp. - För bättre konsistens, låt den vila i kylen (3-5°C) i ± 30 minuter. - Häll blandningen i en glassmaskin och låt den gå tills önskad konsistens har uppnåtts
    Väska med 800g, vilket räcker för c. 4.5L färdig är.
    Tillverkarens beskrivning:
    Gör din egen signaturgelatosmak. ChocoBase är den ultimata basen för mörk chokladglass för sanna hantverkare, eftersom den ger en mer intensiv chokladsmak. Blanda den med din finaste belgiska mörka choklad för att skapa en smakrik, mjuk chokladgelato med en perfekt krämig konsistens. Den ger en fyllig munkänsla och en behaglig konsistens. Det är den perfekta basen för den konstnärliga glassälskaren som vill skapa sin egen unika smak.
    Tekniskt namn: MXD-ICE10SF-V99
     
    Pris: kr327,00
    Tillgänglighet:3
  • Bage Chocolate Dark - Drops, Callebaut 1kg

    100 % mörka Callebaut-chokladdroppar för bakning. Skäm bort dig själv och dina nära och kära med nybakade kakor, chokladkakor och viennoiserie med läckra chokladbitar. Dessa bakningsdroppar har den välbekanta smaken av intensiv belgisk mörk choklad och innehåller mindre kakaosmör, vilket gör att de klarar ugnstemperaturer på upp till 200 °C. Med sin fantastiska storlek kommer dessa droppar att bli din favoritchoklad för bakning om du vill lägga till mer chokladintensitet i dina chokladkakor, brownies, muffins, bullar och kakor. De är också bra för bakverk som kräver längre baktid. Med sin generösa storlek smälter de inte helt under bakningen. Bra att veta: Blanda chokladdropparna i degen i slutet av knådningen. Det förhindrar att degen blir fläckig eller smälter av dropparna under knådningen. Förvaring: mellan 12 och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåller: 4 x 250 gram mörka bakchokladdroppar. Innehåller 48% kakaotorrsubstans.
    Tekniskt namn: VH-9401-01B
    Pris: kr453,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Skurna rågkärnor, 1 kg

    Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn. Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:100
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:668
  • Solrosfrön, 1.000g

    I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön. Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader. För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Bryggarbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Brewer-bröd eller bitar. Påsen innehåller tillräckligt för 2 limpor eller 12 bitar. Med valsade vetekorn, kornmjöl, maltkorn och humle. The mix är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att ge både smak och arom - men också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda helt enkelt koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Vill du skapa egna recept kan du blanda i 10% frön/kärnor, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kalljästa bitar.
    G rundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g Vetemjöl 250 g Brödmix 12 g Torrjäst 550 g VattenMetod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en bunke. 2. Knåda degen i 8-10 min - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Sätt på locket. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 min. (övertäckta) innan du formar dem till bröd och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - övertäckta eller helst i ett jässkåp. 8. Sätt på ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rista bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn. 11. Placera bröden längst ner i den varma ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är färdigt när kärntemperaturen är 98°C.
    Förfarande: Bitar 1. Samma förfarande som för bröd t.o.m. punkt 4. 2. Vänd Condi-formen upp och ner. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "fyrkant". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Gör degen enligt brödreceptet t.o.m. punkt 4 och kyl sedan i Condi-burken. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller grädda direkt på plåten. 7. Utan ytterligare jäsningstid, sätt in bitarna i nedre delen av ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:37
  • Hasselnötskrokant, 200g - FunCakes

    FunCakes hasselnötskrokanter erbjuder många dekorationsmöjligheter. Krokanten är perfekt för att dekorera bakverk, hasselnötsmarängtårta eller en moccatårta. Eller strö lite krokant på en läcker smörkrämstäckt cupcake. Passar också utmärkt i en grädd- eller chokladglass.
    FunCakes hasselnötskrokant är också känd som Nougatine. Nougatine är en perfekt kombination av äkta hasselnötsbitar och knaprigt socker. I recept används ofta jordnötter istället för hasselnötter, men FunCakes hasselnötskrokant är lämplig för personer med jordnötsallergi.
    Innehåll: 200 g.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:12
  • Ganache Dark Choco, 260g - FunCakes

    Den här läckra ganachen med mörk choklad från FunCakes kan användas för att täcka en tårta, fylla en tårta och för att dekorera. Den kan också användas som fyllning i choklad eller som smaksättare i glass. Den är lätt att använda och håller sig i kylskåpet. Den kan täcka och fylla en 20 cm stor tårta med två lager eller en 25 cm stor tårta med ett lager. Det räcker till ca 20-25 virvlar på en cupcake. Om du använder den som fyllning, blanda produkten med en handmixer för att få en lätt och luftig ganache. Om du behöver den för att täcka eller spraya en tårta, värm den helt enkelt i mikrovågsugnen i cirka 1 minut på 340 W. Om du vill göra en snabb smörkräm eller en mjukare tårtfyllning kan du blanda produkten med 150 g mjukt smör i 5 minuter. med hög hastighet. Innehåller 260 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:15
  • Granatäpplesmak, 3,7 ml (Pomegranate)

    Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.  
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:0
  • Amarettoarom, 3,7ml

    Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du vid dosering använder engångspipetter eller liknande. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:60
  • Maltextrakt - Aurion, 450 g

    Flytande maltextrakt - perfekt för rågbröd. Maltextrakt är utmärkt i bakverk eller för sötning av gröt och drycker. Förvaring: oöppnad i rumstemperatur. Efter öppnandet ska produkten förvaras svalt, helst i kylskåp.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:13
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:24
  • Kaffearom, 29,5ml (Coffee)

    Stor flaska med 29,5ml kaffearoma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:35
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.