Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Bladtulle 15 mm

Pris: kr 70,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Lövformad tyll från Städter. Tunnan är tillverkad av rostfritt stål som tål att diskas i diskmaskin. Öppningen har en bredd på 15 mm och passar till Tyl-kopplingen large.

3 i lager

Artikelnr: 4018598213111 Kategorier: ,

Beskrivning

Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

Alternativ

  • Rosetyl rakt 15 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:2
  • Spaghetti tyll stor - 15 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:7
  • Fin stjärnspets 8 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:2
  • Korgvävstulle 22 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:5
  • Fin stjärnspets 10 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:6
  • Fin stjärnspets 5 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr53,00
    Tillgänglighet:4
  • Fin stjärnspets 7 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr53,00
    Tillgänglighet:7
  • Rosetyl böjd 15 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:5
  • Rund tyll 3 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr53,00
    Tillgänglighet:6
  • Rosetyl rak 10 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr53,00
    Tillgänglighet:7
  • Utsvängd spets - 10 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr34,00
    Tillgänglighet:4
  • Rund tyll 2 mm

    Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.

    Pris: kr53,00
    Tillgänglighet:3
 
 

Andra köpte också

  • Pip nr 150 - Wilton

    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 150. Producerad av American Wilton.
    Superkvalitet för stora kronblad, volanger, rosetter, veck etc.
    Diskning rekommenderas inte.
    Mäter ca 12 mm Passar till pipadapter:Liten
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:8
  • Polar Bear White 78g Chocolate Colour - Artist Collection, Roxy & Rich Uden E171

    Denna färg är identisk med denna: Natural White
    Vacker kakaosmörfärg från Roxy & Rich som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    "Artist Collection", som denna färg är en del av, kännetecknas av:
    - Matt finish
    - 29 fantastiska färger i serien
    - Fri från E171
    - 100% ätbar
    - Glutenfri
    - Laktosfri
    - Lämplig för vegetarianer och veganer
    Denna vita chokladfärg är tillverkad med kalcium för att undvika E171. Eftersom det krävs mer kalcium för att uppnå samma vita färg som när man använder titandioxid (E171), innebär det att färgen blir mer viskös. Detta innebär att färgen måste värmas upp mer när den används i en airbrush - här är det också mycket viktigt att airbrushpistolen värms upp ordentligt under användning, annars stelnar färgen mycket snabbt vid spetsen.
    Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller i vattenbad och är sedan klar att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Flaska på 78 g - finns även i en flaska på 315 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
    Pris: kr171,00
    Tillgänglighet:85
  • Våffelpapper med fjärilar och rosa blommor - 9 st, Dekora

    Med den här fina uppsättningen dekorationer i waferpapper får du 4 fjärilar i lila nyanser och 5 blommor i rosa. Dessa vackra ätbara dekorationer är gjorda av rånpapper och är perfekta för att dekorera tårtor och andra desserter. De stora fjärilarna mäter ca 4 x 5 cm. De små fjärilarna mäter ca 3 x 4 cm. Blommorna mäter ca. Ø 3,5 cm. Innehåll: 9 bitar (1,77 g)
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:32
  • Queen Mix - 50 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Queen Mix är en modern blandning av strössel i olika former och färger, perfekt för kreativa tårtor. Utvecklad med inspiration från Monster High och My Little Pony, kommer varje tween-tjej att älska den! Det är strössel i rosa, lila och blå färger och drottning- eller kungakronor i guldfärg. Innehåll: 50g.
    Pris: kr37,00
    Tillgänglighet:2
  • Airfryer silikonform - rund Ø22cm, skandinavisk kollektion

    Återanvändbar silikonform för airfryer. Inga fler oljiga luftfrysar. Använd denna silikonform för att förhindra att maten fastnar i korgen och spara tid vid diskningen. Passar nästan alla storlekar av airfryers upp till 6 liter.
    • Storlek: Ø22 cm
    • Höjd: 6cm
    • Vacker mörkgrå färg
    • Kan användas om och om igen
    • Bekvämt och enkelt
    • Ingen mer oljig airfryer
    [embed]https://youtube.com/watch?v=an3aUuptZ8M[/embed]
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:46
  • Våfflor med glass - Smörstekt, 10 st. - BÄST FÖRE 02/25

    Klassiska gammaldags glassvåfflor - bakade enligt ett gammalt danskt recept med smör. Förpackningen innehåller 10 stycken och varje våffla mäter ca 45 mm i öppningen och har en längd på ca 135 mm. De är förpackade i ett förseglat paket vilket gör dem superkrispiga när du behöver dem. Kom ihåg att stänga påsen ordentligt (om det finns några kvar!) för att bevara deras krispighet.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:0
  • Rågbröd Grundrecepthäfte

    Häfte med 7 populära recept baserade på Bagerens Rugbrød Basis. Förutom recepten nedan innehåller det 20-sidiga häftet även tips och tricks för att baka rågbröd. De 7 rågbrödsrecepten är:
    • Rågbröd med chia
    • Rågbröd med pumpafrön
    • Rågbröd med morötter
    • Mörkt rågbröd (utan kärnor)
    • Rågbröd med mjuk kärna
    • Rågbröd från södra Jylland
    • Rågsnacks med nötter och choklad
    Se även vårt Rågbröd Startpaket Bas och Stor, som innehåller detta häfte, formar och Rågbröd Bas. Broschyren är på danska.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:4237
  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:133
  • Majsbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Corncorde-bröd eller bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med solrosfrön, kornmaltmjöl, lin, hirs och vallmofrön. Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:81
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.