Följ med oss på Bag for a Cause 2024

Det är dags att ta fram förklädet, mjölet och glasyren, för det är dags att baka till förmån för Play Heroes.

BageBixen.dk och Børneulykkesfonden bjuder in dig att vara med på Bag for en Sag 2024!

Varje år bakar och säljer tusentals bakglada barn och vuxna alla möjliga sorters läckra kakor och bakverk som en del av Bag for a Cause. Alla intäkter från kakförsäljningen doneras till Legeheltene, som skapar fria ytor med lek och rörelse för sjukhusvårdade och utsatta barn.

Torsdagen den 3 oktober 2024 är den officiella Bag for a Cause-dagen, men du kan börja baka och sälja kakor redan nu.

REGISTRERA DIG HÄR


Bli en del av något större med dina bakverk

Så här gör du:

1. Registrera dig på bagforensag.dk och få tillgång till din alldeles egen insamlingssida.

2. Hitta recept och inspiration från Bag for a Bag’s kära bakvänner på hemsidan.

3. Baka och sälj dina bakverk till förmån för Play Heroes.

4. Håll koll på din insamling på din insamlingssida.

Det är helt upp till dig om du vill anmäla dig själv eller göra det till ett projekt tillsammans med dina kollegor, din klass, organisation, familj eller andra bakentusiaster. Du kan också välja om du vill baka en gång om dagen, varje vecka eller varje månad.

Det viktigaste är att dina bakverk säljs och att pengarna skänks till Play Heroes.

REGISTRERA DIG HÄR


Kom igång🧁

När du anmäler dig till Bag for a Cause kan du beställa ett bakkit med läckra bakprodukter, inspiration och ett kreativitets- och inspirationshäfte. Du kan ta en titt på baksatsen på Bag for a Sags webbplats.

På deras webbplats kan du hitta massor av bakinspiration från deras Bag for a Cause-partners. Här hittar du bland annat olika recept på bakverk, vackra Bag for a Cause-diplom och ett kalkylblad som hjälper dig att hålla reda på dina konton.

Se bakpaketet och hitta inspiration och material här

*Bakningssatsen är reserverad för skolor, daghem och företag. Organisationer med färre än 20 barn kan inte beställa ett bakpaket.


Bag for a Cause stödjer Play Heroes🦸

Legeheltene arbetar för att skapa mer lek, rörelse och gemenskap för sjukhusvårdade och utsatta barn i Danmark. Sjukdomsförlopp, sjukhusvistelser och kroniska diagnoser är ofta förknippade med en hög grad av inaktivitet och ensamhet. Detta kan få stora konsekvenser för den fysiska, kognitiva och sociala utvecklingen hos barn som vårdas på sjukhus.

Därför arbetar Legeheltene för att skapa aktiv lek och rörelse för de cirka 60 000 barn i åldern 1-14 år som varje år vårdas på sjukhus i Danmark. Lekhjältarna skapar ett fritt utrymme med plats för stora armrörelser och tumlande lekar – och plats för att vara barn igen.

Lekhjältarna träffar barn på sjukhus, barn- och ungdomspsykiatriska avdelningar, barnhem och flyktingförläggningar – och med hjälp av donationer från Bag for a Cause kan lekhjältarna nå ut till ännu fler barn!

LÄS MER OM PJÄSEN HJÄLTAR HÄR

Bag for en Sag är glada och tacksamma över att ha BageBixen.dk ombord som partner.

Lycka till med bakningen!