BageBixen.dk är guldsponsor för Team Rynkeby Sønderjylland 2023.
I sommar har vi en anställd som har valt att cykla med Team Rynkeby till Paris för att stödja barn med kritiska sjukdomar – vi vill stödja detta goda initiativ och har därför valt att bli guldsponsor för Team Rynkeby Sønderjylland 2023.

Vad är Team Rynkeby?
Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetscykelteam som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barn med svåra sjukdomar och deras familjer – i Danmark stöder Team Rynkeby två organisationer: Børnecancerfonden och Børnelungefonden.

Alla deltagare i Team Rynkeby står för sina egna utgifter för cykel, cykelutrustning och resan till Paris, så att de insamlade pengarna kan gå till de två välgörenhetsorganisationerna.

Hur samlar Team Rynkeby in pengar?
Under hösten, vintern och våren inför resan till Paris arbetar deltagarna hårt för att samla in pengar. De arbetar som volontärer vid olika evenemang, säljer specialöl som en del av projektet “Skål för Livet”, organiserar barnloppet till förmån för Barnlungestiftelsen och deltagarna har möjlighet att skapa en MyCollection – sin egen personliga samling för ändamålet.

Det krävs därför en enorm insats från varje deltagare för att samla in stora summor pengar – år 2022 samlades 77,9 miljoner danska kronor in till organisationer som hjälper barn med kritiska sjukdomar.