Beskrivning
Den här publikationen för mars/april 2022 är det 168:e numret av Cakes & Sugarcraft, en inspirerande och informativ tidskrift för alla som tycker om att baka och dekorera kakor.
Om du letar efter inspiration för att övergå från vinterblues till vårfärger kan du definitivt hitta den i det här nya numret.
Har du ett bröllop på gång? Elli Saaymans fantastiska showstopper med rosa riven texturerad sockerpasta tillsammans med vackra sockerblommor och grenar i guld är perfekt för moderna bröllop.
Elena Wilkinson har också gett instruktioner för hur man gör det fräscha gröna orkidéarrangemanget i sin serie regnbågsblommor, som är lätt att integrera i alla typer av bröllop.
Och om du är intresserad av nya texturer eller tekniker, varför inte prova en av säsongens festtårtor? Med handmålade blommönster och körsbärsblommor i smörkräm finns det mycket att experimentera med.
Några av de enkla påskkreationerna i det här numret är en snidad svampkaka i form av en kanin och några söta tårtbitar med modellerade kanin-, kyckling- och morotsdekorationer. Vicky Teathers projekt med en enhörning är också gulligt som en knapp är Vicky Teather. Den här enkla tårtan, som visar upp en rosa airbrushed ombre-tårta med modellerade dekorationer i mjuka nyanser av gult, lila och blått, skulle vara idealisk för vårens födelsedagar eller till och med för baby shower.
Och vad är mer säsongsbetonat än färska blommor? Den här morsdagen kan du försöka lägga till vackra ätbara blommor i din handgjorda choklad. Bonbonprojektet fångar verkligen vårens skönhet, med små lila blommor och blad som dekorerar de goda rosa godbitarna.
Förutom de mer än 10 handledningarna har det här numret också en BONUS-receptsektion speciellt för barn. Med recept som påsknästen och citronmustertårta finns det massor av idéer för att hålla barnen sysselsatta under skollovet. Så fira starten på den nya säsongen, antingen du själv eller tillsammans med dina minibagare, och försök dig på alla dessa originella projekt!
Recensioner
Det finns inga recensioner än.